LIVE STREAMING

Produciramo i organiziramo razne vrste live streaminga u Hrvatskoj. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, produkciju i scenografska rješenja najvišeg ranga.

Naši RECENTNI projekti

1 

ZAGREB / 9.11.2020.

BETERNA

Izvan fokusa tim producirao je live streaming za BE-ternu. BE-terna je jedan od vodećih europskih integratora za poslovna softverska rješenja. Kao pružatelj usluga s punom uslugom, tvrtka se specijalizirala za implementaciju i optimizaciju poslovnih procesa na Microsoftovim i Infor-ovim ERP, CRM i Big Data platformama. Za kompletnu produkciju, scenografska rješenja live streaminga zaslužan je Izvan fokusa tim uz potporu partnera iz agencije Vrisak i 21 productiona. Sve navedeno je izrealizirano i snimljeno u studiu.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

2 

SPLIT / 4.-6.11.2020.

WIRE 2020

Izvan fokusa tim organizirao je i producirao trodnevni live streaming za “Wire 2020.”, tjedan inovativnih regija u Europi koji se održao u Splitu. Wire je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj, a 2020. godine održao se u formi live streama koji se pratio i emitirao putem Entria. Za Wire 2020., Izvan fokusa tim je uz partnere iz Promo Logistike i 21 productiona kompletno producirao sva scenografska rješenja, tehničku potporu i izrealizirao live streaming.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

3 

ZAGREB / 23.-27.11.2020.

MAKK

Međunarodna autorska kreativna konferencija – MAKK, 2020. godine održala se putem live streama kojeg je Izvan fokusa tim producirao. Tema konferencije bila je pandemija COVID-19 i utjecaj iste na kreativnu i kulturnu industriju. Gledatelji su streaming mogli pratiti na YouTube kanalu HDS ZAMP-a, a uz panel razgovore snimljeno je i na desetke live spotova mladih glazbenika koji su u akustičnom ruhu izvodili svoje glazbene brojeve. Izvan fokusa je producirao kompletan live stream te u suradnji s partnerima ponudio scenografska rješenja i tehničku podršku.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

tehnička podrška

RHINO PRODUKCIJA

4 

ZAGREB / 8.11.2020.

ZAGREB FILM FESTIVAL

U godini pandemije COVID-19, Zagreb Film Festival organizirao je online izdanje festivala, a Izvan fokusa tim producirao je live streaming svečanog otvaranja u kinu Tuškanac. Dugogodišnja suradnja sa ZFF-om se tako nastavila i na online način, a Izvan fokusa tim osim live streama, isproducirao je i scenografsko rješenje.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

5 

ZAGREB / 23.11.2020.

CANTUS ANSAMBL

Izvan fokusa tim snimio je koncert Cantus Ansambla povodom 75. obljetnice Hrvatskog društva skladatelja u Hrvatskom glazbenom zavodu. Pod ravnanjem dirigenta i umjetničkog voditelja ansambla, Berislava Šipuša, izvedeno je djelo Rubena Radice “Litaniae Sanctorum pro Papa Ioanne Paul”o te Concertino za violinu i komorni ansambl Natka Devčića, u kojem je solističku ulogu preuzeo dugogodišnji koncertni majstor ansambla, profesor na zagrebačkoj Muzičkog akademiji, Ivan Novinc. U sklopu stalne suradnje s najmlađom, tek nadolazećom generacijom skladatelja, na ovom koncertu praizvelo se i novo djelo “Šlomlek Maryam” mladog, talentiranog udaraljkaša, vrlo aktivnog u svijetu jazza, ali i još uvijek studenta kompozicije, Šimuna Matišića. Cantus Ansamblu se u izvedbi pridružila i mezzosopranistica Marta Schwaiger, kao i saksofonisti Saša Nestorović i Dragan Sremec.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

scenografija

21 PRODUCTION

6 

ZAGREB / 2.12.2020.

22. kongres hotelijera i 14. kongres hrvatskog kampinga (Hilton)

Izvan fokusa tim live streamom pratio je i 22. kongres hotelijera te 14. kongres hrvatskog kampinga koji su se održalu Hilton Garden Innu u Zagrebu. Streamingu su video pozivom sudjelovali inozemni gosti iz cijele Europe, dok su u panel razgovorima prisustvovali ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac. Gledateljima je sve bilo dostupno preko Entria.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

HRVATSKA UDRUGA TURIZMA (HUT)

7 

ZAGREB / 15.-16.10.2020.

AI2FUTURE

Tim Izvan Fokusa već četvrtu godinu zaredom realizira za konferenciju AI2FUTURE cjelokupnu fotografsku i videoprodukciju. Za dvodnevnu konferenciju izrađuje se zaključna videoreportaža te isporučuje nekoliko stotina fotografija. Posljednje izdanje Izvan fokusa tim je producirao i live stream koji se emitirao na internim kanalima konferencije.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA