LIVE STREAMING

Produciramo i organiziramo razne vrste live streaminga u Hrvatskoj. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, produkciju i scenografska rješenja najvišeg ranga.

Naši RECENTNI projekti

1 

ZAGREB / 9.11.2020.

BETERNA

Izvan fokusa tim producirao je live streaming za BE-ternu. BE-terna je jedan od vodećih europskih integratora za poslovna softverska rješenja. Kao pružatelj usluga s punom uslugom, tvrtka se specijalizirala za implementaciju i optimizaciju poslovnih procesa na Microsoftovim i Infor-ovim ERP, CRM i Big Data platformama. Za kompletnu produkciju, scenografska rješenja live streaminga zaslužan je Izvan fokusa tim uz potporu partnera iz agencije Vrisak i 21 productiona. Sve navedeno je izrealizirano i snimljeno u studiu.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

2 

SPLIT / 4.-6.11.2020.

WIRE 2020

Izvan fokusa tim organizirao je i producirao trodnevni live streaming za “Wire 2020.”, tjedan inovativnih regija u Europi koji se održao u Splitu. Wire je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj, a 2020. godine održao se u formi live streama koji se pratio i emitirao putem Entria. Za Wire 2020., Izvan fokusa tim je uz partnere iz Promo Logistike i 21 productiona kompletno producirao sva scenografska rješenja, tehničku potporu i izrealizirao live streaming.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

3 

ZAGREB / 22.12.2020.

LEDO

Ledo Hrvatska svojim zaposlenicima organizirao je i 2020. godine božićni domjenak za svoje zaposlenike. Izvan fokusa je povodom istog producirao live stream za oko stotinu sudionika koji su u timovima odigrali i božićni kviz.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LEDO HRVATSKA

4 

ZAGREB / 22.12.2020.

ZAGREBAČKA PIVOVARA

Live streaming za svoj tim zaposlenika održala je i Zagrebačka pivovara, a Izvan fokusa tim producirao je live event. Glavni dio streama bila je predstava “Idemo dalje” koju su zaposlenici gledali iz svojih domova.

live streaming

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

ZAGREBAČKA PIVOVARA

5 

ZAGREB / 23.-27.11.2020.

MAKK

Međunarodna autorska kreativna konferencija – MAKK, 2020. godine održala se putem live streama kojeg je Izvan fokusa tim producirao. Tema konferencije bila je pandemija COVID-19 i utjecaj iste na kreativnu i kulturnu industriju. Gledatelji su streaming mogli pratiti na YouTube kanalu HDS ZAMP-a, a uz panel razgovore snimljeno je i na desetke live spotova mladih glazbenika koji su u akustičnom ruhu izvodili svoje glazbene brojeve. Izvan fokusa je producirao kompletan live stream te u suradnji s partnerima ponudio scenografska rješenja i tehničku podršku.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

tehnička podrška

RHINO PRODUKCIJA

6 

ZAGREB / 8.11.2020.

ZAGREB FILM FESTIVAL

U godini pandemije COVID-19, Zagreb Film Festival organizirao je online izdanje festivala, a Izvan fokusa tim producirao je live streaming svečanog otvaranja u kinu Tuškanac. Dugogodišnja suradnja sa ZFF-om se tako nastavila i na online način, a Izvan fokusa tim osim live streama, isproducirao je i scenografsko rješenje.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

7 

ZAGREB / 7.-9.12.2020.

WINDAYS

WinDays konferencija svoje 20. izdanje održala je online putem, a Izvan fokusa tim pružio je podršku video snimanja live streama kojeg je izrealizirala Promo Logistika. Gledatelji su u trodnevnom live streamu mogli slušati više od 60 predavanja i čak 8 panela o umjetnoj inteligenciji, aplikacijama i poslovanju te panele na temu gaming industrije, online trgovine, dostave hrane i ostalim tehnološkim novitetima.

Ranije je sniman i live stream za online program “Road to WinDays” kojeg je uživo pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru, a sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima. Tematski aktualan program bavio se „izdržljivošću“ IT sustava, sigurnošću u situaciji rada od kuće te umjetnom inteligencijom, a završio je panel raspravom na temu budućnosti event industrije.

LIVE STREAMING

PROMO LOGISTIKA

VIDEO PRODUKCIJA

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

WINDAYS

8 

ZAGREB / 23.11.2020.

CANTUS ANSAMBL

Izvan fokusa tim snimio je koncert Cantus Ansambla povodom 75. obljetnice Hrvatskog društva skladatelja u Hrvatskom glazbenom zavodu. Pod ravnanjem dirigenta i umjetničkog voditelja ansambla, Berislava Šipuša, izvedeno je djelo Rubena Radice “Litaniae Sanctorum pro Papa Ioanne Paul”o te Concertino za violinu i komorni ansambl Natka Devčića, u kojem je solističku ulogu preuzeo dugogodišnji koncertni majstor ansambla, profesor na zagrebačkoj Muzičkog akademiji, Ivan Novinc. U sklopu stalne suradnje s najmlađom, tek nadolazećom generacijom skladatelja, na ovom koncertu praizvelo se i novo djelo “Šlomlek Maryam” mladog, talentiranog udaraljkaša, vrlo aktivnog u svijetu jazza, ali i još uvijek studenta kompozicije, Šimuna Matišića. Cantus Ansamblu se u izvedbi pridružila i mezzosopranistica Marta Schwaiger, kao i saksofonisti Saša Nestorović i Dragan Sremec.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

scenografija

21 PRODUCTION

9 

ZAGREB / 10.-12.12.2020.

ORIS LIVE STREAMING

Izvan fokusa tim producirao je live streaming za 20. Dane Orisa, međunarodni arhitektonski simpozij kojeg organiziraju Oris Kuća arhitekture i Oris časopis. Trodnevno događanje, koje se održava od 2001. godine svake godine okuplja više od 2 000 posjetitelja, pretežno arhitekata i profesionalaca iz bliskih područja, a na simpoziju je do sad sudjelovalo više od 250 predavača, vrhunskih stručnjaka iz cijeloga svijeta.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

ORIS – KUĆA ARHITEKTURE

10 

ZAGREB / 9.-12.12.2020.

CROSS LIVE STREAMING

Croatian student summit 2020. godine održao se online putem live streama u produkciji Izvan fokusa. CROSS je međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika u području biomedicine, koji se prometnuo kao jedan od vodećih kongresa u svom području, ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji. Gledatelji su četverodnevni stream pratili putem Entria.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

klijent

CROATIAN STUDENT SUMMIT

11 

ZAGREB / 2.12.2020.

22. kongres hotelijera i 14. kongres hrvatskog kampinga (Hilton)

Izvan fokusa tim live streamom pratio je i 22. kongres hotelijera te 14. kongres hrvatskog kampinga koji su se održalu Hilton Garden Innu u Zagrebu. Streamingu su video pozivom sudjelovali inozemni gosti iz cijele Europe, dok su u panel razgovorima prisustvovali ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac. Gledateljima je sve bilo dostupno preko Entria.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

UPUHH – UDRUGA POSLODAVACA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

12 

ZAGREB / 11.1.2021.

ROCK&OFF

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off objavila je putem live streaminga nominirane izvođače za 2020. godinu. Izvan fokusa tim omogućio je streaming, a nominirani izvođači objavljeni su na službenim kanalima Rock&Off nagrade.

klijent

UNISON

live stream

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

13 

ZAGREB / 15.-16.10.2020.

AI2FUTURE

Tim Izvan Fokusa već četvrtu godinu zaredom realizira za konferenciju AI2FUTURE cjelokupnu fotografsku i videoprodukciju. Za dvodnevnu konferenciju izrađuje se zaključna videoreportaža te isporučuje nekoliko stotina fotografija. Posljednje izdanje Izvan fokusa tim je producirao i live stream koji se emitirao na internim kanalima konferencije.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA