LIVE STREAMING

Produciramo i organiziramo razne vrste live streaminga u Hrvatskoj. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, produkciju i scenografska rješenja najvišeg ranga.

Naši RECENTNI projekti

1 

ZAGREB / 9.11.2020.

BETERNA

Cjelokupnu produkciju online godišnje konferencije, BE-terna Croatia povjerila je Izvan fokusa timu, koji je uz realizaciju live streaminga, uz potporu partnera 21 production i poduzeća Vrisak, za samo događanje osigurao scenografsko i sva grafička rješenja. Konferencija pod nazivom „The End of Average“ snimljena je i realizirana u studiju. BE-terna Croatia jedan je od vodećih europskih integratora za poslovna softverska rješenja. Kao pružatelj usluga s punom uslugom, tvrtka se specijalizirala za implementaciju i optimizaciju poslovnih procesa na Microsoftovim i Infor-ovim ERP, CRM i Big Data platformama.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

2 

SPLIT / 4.-6.11.2020.

WIRE 2020

Visoka razina produkcije i organizacije ostvarena je na trodnevnom live streamingu za “Wire 2020.”. Wire je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj, a 2020. godine održao se u formi live streama koji se pratio i emitirao putem Entria. Tema streama se oslanjala na tjedan inovativnih regija u Europi, a predavači su se okupili u Splitu uz voditelja Franu Ridjana. Potporu su pružili partneri iz Promo Logistike i 21 productiona, a rezultat zajedničke suradnje je isporuka svih scenografskih rješenja, realizirani live streaming te osiguranje svih tehničkih zahtjeva.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

3 

ZAGREB / 6.5.2021.

FRANCK

Za predstavljanje novog proizvoda kompanije Franck – “Franck Beestro”, osigurana je kompletna video produkcija te live streaming koji se emitirao na Facebook stranici. Uz moderatoricu Ivu Šulentić, govorili su Draga Žulj, Senior brand manager u Francku, Željko Vrbos, predsjednik Hrvatskog pčelarskog saveza te Sandra Bedran, mag. ing. agr. i ambasadorica projekta. Franck Beestro je posebna posuda u kojoj se nalaze dvije kutije finog Franck čaja i sjeme medonosnog cvijeća koje se može posijati. Proizvod ima i društveno odgovorni cilj u kojem sjeme osigurava hranu pčelama.

Franck, kao jedan od najuspješnijih hrvatskih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda, započeo je ispisivati svoju dugu povijest i bogatu tradiciju prije više od 125 godina. Franckova priča seže u 1827. godinu kada je mladi, ambiciozni njemački poduzetnik Johann H. Franck po prvi puta uspio ljekovitu biljku cikoriju preraditi u napitak od cikorije.

live stream

IZVAN FOKUSA

AGENCIJA

404

klijent

FRANCK

4 

ZAGREB / 26.2.2021.

OSKAR ZNANJA

Agencija za odgoj i obrazovanje povjerila je kompletnu produkciju svečane dodjele nagrade Oskar znanja Izvan fokusa timu. U svrhu cijelog događaja kreirana je TV emisija kroz koju je gledatelje vodio Saša Buneta, a emitirala se na YouTube-u, HRT-u i Z1 televiziji. Osim raznih intervjua, glazbenih nastupa pa čak i kemijskih pokusa iz studija, emisija je i predstavila priloge mladih učenika iz raznih dijelova Hrvatske. Obrazovanje i odlične rezultate mladih podržali su mnogi poznati glumci, glazbenici, voditelji, književnici, znanstvenici, influenceri i drugi poput: Matije Bašića, Zorana Vakule, Zorana Šprajca, Ane Rucner, Kristiana Novaka, Maje Posavec, Pavla Pavličića, Alana Bjelinskog, Lu Jakelić, Ivana Dečaka, Gine Victorie Damjanović, Dine Jelusića, Katarine Strahinić, Borisa Jokića, Ive Šulentić, Jelene Miholjević, Andreja Dujelle, Indire Levak, Slavka Sobina, Gorana Grgića, Sare Stanić, Roberta Markta i LayZ-a. Oskar znanja je najveće priznanje za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima mladih učenika.

live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

klijent

AGENCIJA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE

vizuali

Vrisak. Creative Agency

5 

ZAGREB / 15.4.2021.

LA ROCHE-POSAY

La Roche – Posay održao je prvi regionalni DERM-LIVE online event na temu zdravlja kože. Vodeći dermokozmetički brand kojeg preporuča više od 25000 dermatologa predstavio je uz goste i voditeljicu Marijanu Batinić proizvode za njegu.

La Roche-Posay stvara novu generaciju dermatoloških proizvoda za njegu kože s formulom temeljenom na La Roche-Posay termalnoj vodi, kako bi se unaprijedila kvaliteta života osjetljive kože.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LA ROCHE-POSAY

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

6 

ZAGREB / 11.3.2021.

FORTENOVA GRUPA

Fortenova grupa dodijelila je nagrade zaposlenicima Zvijezde, Leda, Tiska, Jamnice, Konzuma, PIK Vinkovaca i Frikoma kroz projekt “Imam ideju”. Zadatak Izvan fokusa tima bio je produkcija streama kojeg su interno pratili zaposlenici. U projektu “Imam ideju” koji je započeo u lipnju 2020. do sada je sudjelovalo 177 zaposlenika iz svih operativnih kompanija Fortenova grupe, ukupno je nagrađeno 43 zaposlenih, a kompanije su izabrale i 7 najboljih ideja u 2020. godini. Fortenova grupa danas je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj Europi i jedna od vodećih regionalnih tvrtki s više od 50.000 zaposlenika.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

VIDEOCLICK.HR

klijent

FORTENOVA GRUPA

7 

ZAGREB / 22.12.2020.

LEDO

Ledo Hrvatska organizirao je 2020. godine božićni domjenak za svoje zaposlenike. Edukacija, razvoj zaposlenika i poticajna radna okolina vrijednosti su koje Ledo usađuje svojim zaposlenicima kroz razne aktivnosti. Obzirom na okolnosti live streaming tim producirao je live event za stotinu zaposlenika koji su u timovima rješavali božićni kviz. Kroz kratki, ali zabavan stream zaposlenike je vodila Ida Prester, a sve je realizirano u studiju.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LEDO HRVATSKA

8 

ZAGREB / 23.3.2021.

LAQO

LAQO by Croatia osiguranje predstavio je medijskom konferencijom prvo digitalno osiguranje za vozila. Zadatak je bio tehnički realizirati i organizirati live stream koji se emitirao na web stranici Laqo.hr te medijskom portalu Index.hr.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LAQO by Croatia Osiguranje

9 

ZAGREB / 4.2.2021.

ROCK&OFF

Nezavisna novinarska glazbena nagrada Rock&Off održala je svečanu dodjelu u Tvornici kulture uz popratni live stream u produkciji Izvan fokusa. Live eventu prisustvovali su glazbeni izvođači, prezenteri i članovi produkcije uz ograničeni broj publike. Dugoočekivani koncerti i dodjela praćeni su putem streama na YouTubeu kanalu Rock&Off-a koji je uživo dočarao odličnu atmosferu iz Tvornice.

live stream

IZVAN FOKUSA

produkcija, organizacija

UNISON

scenografija

21 PRODUCTION

koprodukcija

TVORNICA KULTURE

10 

ZAGREB / 17.8.2021.

A1 Live streaming

A1 Hrvatska predstavlja live prijenosom novie A1 Alpha 21 i Samsung Galaxy A12 mobitele iz svog virtualnog shopa. Uz uređaje, voditelj Dario Maradin i koordinator virtualnih prodajnih mjesta, Marin Vešligaj predstavili su i nagradni natječaj putem koji su korisnici mogli osvojiti navedene mobitele.

live stream

IZVAN FOKUSA

AGENCIJA

EURO ART 93

11 

ZAGREB / 17.5.2021.

PRESS KONFERENCIJA: HNS PREDSTAVIO POPIS REPREZENTATIVACA ZA EURO 2020

Press konferencija predstavljanja igračkog kadra za UEFA EURO 2020. održano je i u online izdanju, a za kompletan live streaming pobrinula se produkcija Izvan fokusa. Popis igrača službeno je otkrio izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić uz stručni stožer i druge goste, dok je moderator konferencije bio sportski novinar, Filip Brkić. Streaming se emitirao na platformi Entrio.
 

live stream

IZVAN FOKUSA

AGENCIJA

404

klijent

Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara

12 

ZAGREB / 14.5. - 15.5.2021.

LEAP SUMMIT

LEAP Summit 2021 godine educirao je i inspirirao buduću generaciju inovatora i poduzetnika online putem! Kompletnu video produkciju i streaming na čak tri različite pozornice, osigurala je produkcija Izvan fokusa, a manifestacija se emitirala putem službenog YouTube kanala.

live stream

IZVAN FOKUSA

klijent

HUKI

13 

ZAGREB / 23.-27.11.2020.

MAKK

Osmo izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije – MAKK, 2020. održano je online. U pet dana stream je ponudio stručne panel diskusije te razgovore s kreativcima o temama kulturne i kreativne industrije. Samo neke od tema su bile razvoj digitalnog tržišta, zakoni o autorskim i srodnim pravima te utjecaj pandemije COVID-19 na industriju. Na stotine gledatelja pratilo je konferenciju putem YouTube kanala HDS ZAMP-a, a uz panel razgovore snimljeno je i na desetke live spotova mladih glazbenika koji su u akustičnom ruhu izvodili svoje glazbene brojeve. Live streaming tim producirao je kompletan online događaj te u suradnji s partnerima ponudio scenografska rješenja i tehničku podršku. MAKK je već tradicionalno jesensko mjesto susreta i razmjene mišljenja profesionalaca iz raznih umjetničkih grana, državnih institucija, kao i pravnih stručnjaka, medija i poduzetnika vezanih za nove digitalne tehnologije. Glavni cilj konferencije je predstavljanje stvaralaštva i inovativnih praksi istaknutih kreativaca iz Hrvatske i inozemstva te podizanje svijesti o važnosti autorstva i ekonomskog potencijala kreativnog proizvoda.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

tehnička podrška

RHINO PRODUKCIJA

14 

ZAGREB / 23.1.2021.

CESARICA

U 2020. godini u suradnji s HRT-om te Izvan fokusa, realizirana je TV emisija u produkciji Unisona. Emisija je emitirana na drugom programu HRT-a, a nudila je presjek svih nominiranih izvođača za Cesaricu i otkrila sve dobitnike. Uz voditeljicu Ivu Šulentić u studiu su nastupili pobjednici ovog izdanja, Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom “Ova ljubav”.

live stream

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

produkcija

UNISON

15 

ZAGREB / 8.11.2020.

ZAGREB FILM FESTIVAL

U godini pandemije COVID-19, Zagreb Film Festival organizirao je online izdanje festivala, a Izvan fokusa tim producirao je live streaming svečanog otvaranja u kinu Tuškanac. Dugogodišnja suradnja sa ZFF-om se tako nastavila na online način, a producirano je i scenografsko rješenje. Zagreb Film Festival jedna je od centralnih i najposjećenijih kulturnih manifestacija te najveći međunarodni filmski festival u Hrvatskoj. Održava se tijekom studenog u Zagrebu te publici predstavlja najbolje od recentne nezavisne međunarodne i domaće filmske produkcije. Od svojih početaka ZFF je usmjeren ka otkrivanju i promicanju suvremenog nezavisnog filma i debitantskih radova redatelj/ica iz cijelog svijeta. Nudeći tijekom gotovo dva desetljeća festivalsku, a kasnije i distribucijsku platformu, te prikazujući ostvarenja koja često mimoilaze repertoare multipleks dvorana, festival je odigrao ključnu ulogu u odgajanju generacija publike koja uživa u filmskoj umjetnosti.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

16 

ZAGREB / 22.12.2020.

ZAGREBAČKA PIVOVARA

Live streaming za svoj tim zaposlenika održala je i Zagrebačka pivovara u kojem je predstava kazališta “Luda Kuća” pod nazivom “Idemo uživo” bila glavna točka. Zagrebačka pivovara jedinstvena je u kreiranju izvanrednih brendova kroz veliku razinu posvećenosti svih zaposlenika. Povodom božićnog domjenka nazdravili smo online uz predstavu. Snimanje i stream omogućeno je u studiu.

live streaming

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

ZAGREBAČKA PIVOVARA

17 

ZAGREB / 25.2.2021.

PORIN LIVE STREAMING

Prestižna glazbena nagrada Porin predstavila je nominacije za svoje 28. izdanje u obliku YouTube live streama. Spomenuti event otkrio je uz voditeljicu Tamaru Loos i prezentere, nominirane glazbene izvođače u 36 kategorija. Kreaciju video sadržaja i realizaciju live streama preuzeo je tim Izvan fokusa, dok je za scenografiju zadužen 21 production. Nominirane za glazbenu nagradu Porin predstavili su Ivana Martinac, Glavna tajnica Porina; Tamara Loos, voditeljica; Nikša Bratoš, Član upravnog odbora glazbene nagrade Porin; Frano Đurović, Predsjednik upravnog odbora Porina i Davor Drezga, Izvršni direktor Porina.

live streaming

IZVAN FOKUSA

klijent

UNISON

18 

ZAGREB / 7.-9.12.2020.

WINDAYS

WinDays konferencija svoje je 20. izdanje održala online putem. U suradnji s Promo Logistikom kao realizatorom live streama, pružena podrška video snimanja. U trodnevnom programu slušalo se više od 60 predavanja i čak 8 panela o umjetnoj inteligenciji, aplikacijama i poslovanju te paneli na temu gaming industrije, online trgovine, dostave hrane i ostalim tehnološkim novitetima.

Ranije je sniman i live stream za online program “Road to WinDays” kojeg je uživo pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru, a sudionici su ga mogli pratiti putem streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima. Tematski aktualan program bavio se „izdržljivošću“ IT sustava, sigurnošću u situaciji rada od kuće te umjetnom inteligencijom, a završio je panel raspravom na temu budućnosti event industrije.

LIVE STREAMING

PROMO LOGISTIKA

VIDEO PRODUKCIJA

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

WINDAYS

19 

ZAGREB / 19.-22.4.2021.

LiDraNo

LiDraNo – hrvatska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva kojeg organizira Agencija za odgoj i obrazovanje, 2021. godine se održao online. Izvan fokusa je osigurao tehničku i video podršku za cijeli event, a sudionike se spajalo pomoću ZOOM platforme. Članovi prosudbenih povjerenstava, među kojima su poznati književnici, filmski i kazališni redatelji, glumci, dramski pedagozi i novinari, vodili su online okruge stolove i razgovore s učenicima te voditeljima, učiteljima i nastavnicima.

Na državnoj smotri sudjelovali su mladi novinari, autori 25 najaktualnijih i najuspješnijih novinarskih radova, 50 najboljih mladih literata, predstavljeno je 28 najkvalitetnijih školskih listova i 20 radijskih emisija, a u pojedinačnom scenskom izrazu predstavilo se 124 učenika osnovnih i srednjih škola. Cilj LiDraNa je razvijanje i poticanje učeničkog literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva.

LIVE STREAMING

IZVAN FOKUSA

klijent

AGENCIJA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE

20 

ZAGREB / 23.11.2020.

CANTUS ANSAMBL

Izvan fokusa tim snimio je koncert Cantus Ansambla povodom 75. obljetnice Hrvatskog društva skladatelja u Hrvatskom glazbenom zavodu. Pod ravnanjem dirigenta i umjetničkog voditelja ansambla, Berislava Šipuša, izvedeno je djelo Rubena Radice “Litaniae Sanctorum pro Papa Ioanne Paul”o te Concertino za violinu i komorni ansambl Natka Devčića, u kojem je solističku ulogu preuzeo dugogodišnji koncertni majstor ansambla, profesor na zagrebačkoj Muzičkog akademiji, Ivan Novinc. U sklopu stalne suradnje s najmlađom, tek nadolazećom generacijom skladatelja, na ovom koncertu praizvelo se i novo djelo “Šlomlek Maryam” mladog, talentiranog udaraljkaša, vrlo aktivnog u svijetu jazza, ali i još uvijek studenta kompozicije, Šimuna Matišića. Cantus Ansamblu se u izvedbi pridružila i mezzosopranistica Marta Schwaiger, kao i saksofonisti Saša Nestorović i Dragan Sremec.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

scenografija

21 PRODUCTION

21 

ZAGREB

ORIS LIVE STREAMING

Produkcija live streama za 20. Dane Orisa zahtjevala je pripremu grafičkih materijala, prethodno snimanje i montažu intervjua sa sudionicima programa. Međunarodni arhitektonski simpozij kojeg organiziraju Oris Kuća arhitekture i Oris časopis okuplja svake godine više od 2000 posjetitelja, pretežno arhitekata i profesionalaca iz bliskih područja, a na simpoziju je do sad sudjelovalo više od 250 predavača, vrhunskih stručnjaka iz cijeloga svijeta. Oris je na isti način organizirao međunarodni arhitektonski Festival, “To Spring with Oris”. Ovaj online event okupio je 14 renomiranih arhitektica i uspješnih poslovnih žena te dvije moderatorice.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

ORIS – KUĆA ARHITEKTURE

22 

ZAGREB / 23.2.2021.

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Povodom konferencije Europske komisije pod nazivom “Cohesion policy investment in digital education”, pružena je tehnička podrška za online sudjelovanje iz Hrvatske prema Bruxellesu. Sudionici konferencije javljali su se iz ureda Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te online putem predstavili iskustvo digitalnog obrazovanja e-škola u Hrvatskoj. Projekt digitalnog obrazovanja Europske unije podržan je s više od 180 milijuna eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) i Europskog socijalnog fonda (ESF). Isti je nagrađen godišnjom nagradom RegioStars za 2020. godinu u kategoriji Vještine i obrazovanje za digitalnu Europu, a uključen je i u kampanju Komisije RecoverEU.

live stream

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

23 

ZAGREB / 8.5.2021.

AD MOMENT

Aesthetic Dental Moment 2021. održano je u online izdanju u Zadru, zadatak je bio produkcija kompletnog live streaminga te pružanje tehničke podrške. Organizator događaja je Hrvatsko društvo estetske dentalne medicine i Hrvatska komora dentalne medicine, dok se streamu pristupalo putem platforme Entrio.

Aesthetic dental moment ujedinjuje cijeli tim i donosi najnovije informacije i metode u što boljoj komunikaciji dentalnih asistenata, dentalnih tehničara i doktora dentalne medicine! Kongres predstavlja značajniji skup inozemnih i domaćih stručnjaka i znanstvenika iz područja endodoncije, restaurativne stomatologije, ortodoncije, protetike i implantologije. Naglasak kongresa jest estetska dentalna medicina i praćenje najnovijih spoznaja , metoda, materijala i tehnika kojima se postižu vrhunski rezultati.

24 

SPLIT / 23.-24.4.2021.

Stručno-znanstveni skup Marko Marulić, Judita

Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Institutom za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Splitu i Muzejom Grada Splita organizirala je online interdisciplinarni stručno-znanstveni skup Marko Marulić, Judita (1501. – 1521. – 2021.). Live stream i praćenje eventa povjereno je timu Izvan fokusa koji je prenosio skup na YouTube kanalu Agencije za odgoj i obrazovanje.

Interdisciplinarnim skupom se želi istražiti važnost i utjecaj djela hrvatskog klasika Marka Marulića na hrvatsku kulturu i hrvatski jezik. Skup se održao pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana. Istim je započelo i obilježavanje Godine Marka Marulića, koju je proglasio Hrvatski sabor povodom obilježavanja 500. godine tiskanja Judite Marka Marulića.

live stream

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

AGENCIJA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE

25 

ZAGREB / 13.4.2021.

Lebbeus Woods: Zagreb free zone revisited

Izložba Lebbeus Woods: Zagreb free zone revisited autora Lea Modrčina i Lovorke Prpić predstavila se online streamom iz Orisa – kuće arhitekture kojeg je tehnički pripremio i snimio Izvan fokusa tim. Live stream se prenosio putem službenog YouTube kanala.

Zagreb free zone jedan je od najznačajnijih projekata iz opusa istaknutog američkog arhitekta Lebbeusa Woodsa. Izložba ponovno prikazuje originalni materijal izložen prije trideset godina, dok popratna monografija donosi autorove tekstove, bilježnice, crteže i makete, kao i izvedbenu dokumentaciju za nerealiziranu Freespace strukturu u Zagrebu. Organizatori izložbe su Arhitektonski fakultet u Zagrebu, Oris Kuća arhitekture i Estate of Lebbeus Woods.

live stream

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

ORIS – KUĆA ARHITEKTURE

26 

ZAGREB / 8.5.2021.

3. DANI GEORGIJA PARA

Za 3. Dane Georgija Para Izvan fokusa tim producirao je live streaming i pružio tehničku podršku. Manifestacija je započela projekcijom filma “Georgij Paro – volim Karlovac”, a potom je uslijedila promocija programske publikacije “Dani Georgija Para” autorice Sanje Hrnjak. Stream se emitirao na YouTube-u, a za potrebe istog snimljen je prilog s redateljicom filma “Pospremanje”, Ladom Džidić Barić.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

klijent

CROATIAN STUDENT SUMMIT

27 

ZAGREB / 9.-12.12.2020.

CROSS LIVE STREAMING

Croatian student summit 2020. godine održao se online putem live streama u produkciji Izvan fokusa. CROSS je međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika u području biomedicine koji se prometnuo kao jedan od vodećih kongresa u svom području, ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji. Gledatelji su četverodnevni stream pratili putem Entria.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

klijent

CROATIAN STUDENT SUMMIT

28 

ZAGREB / 2.12.2020.

22. kongres hotelijera i 14. kongres hrvatskog kampinga (Hilton)

Izvan fokusa tim live streamom pratio je i 22. kongres hotelijera te 14. kongres hrvatskog kampinga koji su se održali u Hilton Garden Innu u Zagrebu. Streamingu su video pozivom sudjelovali inozemni gosti iz cijele Europe, dok su u panel razgovorima prisustvovali ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac. Sve bilo dostupno preko platforme Entrio.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

UPUHH – UDRUGA POSLODAVACA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

29 

ZAGREB / 21.1.2021.

CROZ LIVE STREAMING

Priprema i montaža video materijala, koordinacija izrade grafičkog paketa te realizacija live streaminga putem Entrio platforme recept su za uspješnu online konferenciju Quality in Enterprise Development (QEDx), u organizaciji poduzeća Croz. Riječ je o konferenciji koja okuplja tehnološke i poslovne lidere kako bi izmijenili iskustva, pratili najnovije trendove i tehnologije u poslovanju, povezali se i primjenili znanja na svoje kompanije.

klijent

CROZ

live stream

IZVAN FOKUSA

30 

ZAGREB / 11.5.2021.

ORIS ONLINE - PREFA

U sklopu online prezentacija raznih projekata, Oris Kuća arhitektura predstavila je tvrtku PREFA uz razgovor s arhitektima Sašom Begovićem (3LHD), Davorom Matekovićem (Proarh), Vedranom Pedišićem (SANGRAD + AVP arhitekti) te predstavnikom PREFA-e za Hrvatsku – Zoranom Jakopovićem. Live stream se emitirao na YouTube kanalu Orisa, a Izvan fokusa tim pobrinuo se za produkciju. Razgovor je moderirao Andrija Rusan, direktor Oris Kuće arhitekture.
 

Tvrtka PREFA već više od 70 godina uspješno djeluje diljem Europe s razvojem, proizvodnjom i prodajom krovnih i fasadnih sustava od aluminija. Slogan “Krov jak kao bik!” razvijen je 2001. i čini marku PREFA jednom od najpoznatijih, najomiljenijih i najjačih austrijskih marki. “Jak kao bik” izražava sve ono što PREFA zastupa: visoku otpornost i dugotrajnost proizvoda.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

klijent

ORIS KUĆA ARHITEKTURE

31 

ZAGREB / 15.-16.10.2020.

AI2FUTURE

Izvan Fokusa realizira za konferenciju AI2FUTURE cjelokupnu fotografsku i videoprodukciju. Za dvodnevnu konferenciju producira se zaključna videoreportaža te isporučuje nekoliko stotina fotografija. Posljednje izdanje organiziran je u okviru epidemioloških live stream koji se emitirao na internim kanalima konferencije.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA