LIVE STREAMING

Produciramo i organiziramo razne vrste live streaminga u Hrvatskoj. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, produkciju i scenografska rješenja najvišeg ranga.

Naši RECENTNI projekti

1 

ZAGREB / 9.11.2020.

BETERNA

Cjelokupnu produkciju online godišnje konferencije, BE-terna Croatia povjerila je Izvan fokusa timu, koji je uz realizaciju live streaminga, uz potporu partnera 21 production i poduzeća Vrisak, za samo događanje osigurao scenografsko i sva grafička rješenja. Konferencija pod nazivom „The End of Average“ snimljena je i realizirana u studiju. BE-terna Croatia jedan je od vodećih europskih integratora za poslovna softverska rješenja. Kao pružatelj usluga s punom uslugom, tvrtka se specijalizirala za implementaciju i optimizaciju poslovnih procesa na Microsoftovim i Infor-ovim ERP, CRM i Big Data platformama.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

2 

SPLIT / 4.-6.11.2020.

WIRE 2020

Visoka razina produkcije i organizacije ostvarena je na trodnevnom live streamingu za “Wire 2020.”. Wire je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj, a 2020. godine održao se u formi live streama koji se pratio i emitirao putem Entria. Tema streama se oslanjala na tjedan inovativnih regija u Europi, a predavači su se okupili u Splitu uz voditelja Franu Ridjana. Potporu su pružili partneri iz Promo Logistike i 21 productiona, a rezultat zajedničke suradnje je isporuka svih scenografskih rješenja, realizirani live streaming te osiguranje svih tehničkih zahtjeva.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

3 

ZAGREB / 26.2.2021.

OSKAR ZNANJA

Agencija za odgoj i obrazovanje povjerila je kompletnu produkciju svečane dodjele nagrade Oskar znanja Izvan fokusa timu. U svrhu cijelog događaja kreirana je TV emisija kroz koju je gledatelje vodio Saša Buneta, a emitirala se na YouTube-u, HRT-u i Z1 televiziji. Osim raznih intervjua, glazbenih nastupa pa čak i kemijskih pokusa iz studija, emisija je i predstavila priloge mladih učenika iz raznih dijelova Hrvatske. Obrazovanje i odlične rezultate mladih podržali su mnogi poznati glumci, glazbenici, voditelji, književnici, znanstvenici, influenceri i drugi poput: Matije Bašića, Zorana Vakule, Zorana Šprajca, Ane Rucner, Kristiana Novaka, Maje Posavec, Pavla Pavličića, Alana Bjelinskog, Lu Jakelić, Ivana Dečaka, Gine Victorie Damjanović, Dine Jelusića, Katarine Strahinić, Borisa Jokića, Ive Šulentić, Jelene Miholjević, Andreja Dujelle, Indire Levak, Slavka Sobina, Gorana Grgića, Sare Stanić, Roberta Markta i LayZ-a. Oskar znanja je najveće priznanje za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima mladih učenika.

live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

4 

ZAGREB / 11.3.2021.

FORTENOVA GRUPA

Fortenova grupa dodijelila je nagrade zaposlenicima Zvijezde, Leda, Tiska, Jamnice, Konzuma, PIK Vinkovaca i Frikoma kroz projekt “Imam ideju”. Zadatak Izvan fokusa tima bio je produkcija streama kojeg su interno pratili zaposlenici. U projektu “Imam ideju” koji je započeo u lipnju 2020. do sada je sudjelovalo 177 zaposlenika iz svih operativnih kompanija Fortenova grupe, ukupno je nagrađeno 43 zaposlenih, a kompanije su izabrale i 7 najboljih ideja u 2020. godini. Fortenova grupa danas je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj Europi i jedna od vodećih regionalnih tvrtki s više od 50.000 zaposlenika.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

VIDEOCLICK.HR

klijent

FORTENOVA GRUPA

5 

ZAGREB / 22.12.2020.

LEDO

Ledo Hrvatska organizirao je 2020. godine božićni domjenak za svoje zaposlenike. Edukacija, razvoj zaposlenika i poticajna radna okolina vrijednosti su koje Ledo usađuje svojim zaposlenicima kroz razne aktivnosti. Obzirom na okolnosti live streaming tim producirao je live event za stotinu zaposlenika koji su u timovima rješavali božićni kviz. Kroz kratki, ali zabavan stream zaposlenike je vodila Ida Prester, a sve je realizirano u studiu.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LEDO HRVATSKA

6 

ZAGREB / 23.3.2021.

LAQO

LAQO by Croatia osiguranje predstavio je medijskom konferencijom prvo digitalno osiguranje za vozila. Zadatak je bio tehnički realizirati i organizirati live stream koji se emitirao na web stranici Laqo.hr te medijskom portalu Index.hr.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LAQO by Croatia Osiguranje

7 

ZAGREB / 4.2.2021.

ROCK&OFF

Nezavisna novinarska glazbena nagrada Rock&Off održala je svečanu dodjelu u Tvornici kulture uz popratni live stream u produkciji Izvan fokusa. Live eventu prisustvovali su glazbeni izvođači, prezenteri i članovi produkcije uz ograničeni broj publike. Dugoočekivani koncerti i dodjela praćena je putem streama na YouTubeu kanalu Rock&Off-a koji je uživo dočarao odličnu atmosferu iz Tvornice.

live stream

IZVAN FOKUSA

produkcija, organizacija

UNISON

scenografija

21 PRODUCTION

koprodukcija

TVORNICA KULTURE

8 

ZAGREB / 23.-27.11.2020.

MAKK

Osmo izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije – MAKK, 2020. održano je online. U pet dana stream je ponudio stručne panel diskusije te razgovore s kreativcima o temama kulturne i kreativne industrije. Samo neke od tema su bile razvoj digitalnog tržišta, zakoni o autorskim i srodnim pravima te utjecaj pandemije COVID-19 na industriju. Na stotine gledatelja pratilo je konferenciju putem YouTube kanala HDS ZAMP-a, a uz panel razgovore snimljeno je i na desetke live spotova mladih glazbenika koji su u akustičnom ruhu izvodili svoje glazbene brojeve. Live streaming tim producirao je kompletan online događaj te u suradnji s partnerima ponudio scenografska rješenja i tehničku podršku. MAKK je već tradicionalno jesensko mjesto susreta i razmjene mišljenja profesionalaca iz raznih umjetničkih grana, državnih institucija, kao i pravnih stručnjaka, medija i poduzetnika vezanih za nove digitalne tehnologije. Glavni cilj konferencije je predstavljanje stvaralaštva i inovativnih praksi istaknutih kreativaca iz Hrvatske i inozemstva te podizanje svijesti o važnosti autorstva i ekonomskog potencijala kreativnog proizvoda.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

tehnička podrška

RHINO PRODUKCIJA

9 

ZAGREB / 23.1.2021.

CESARICA

U 2020. godini u suradnji s HRT-om te Izvan fokusa, realizirana je TV emisija u produkciji Unisona. Emisija je emitirana na drugom programu HRT-a, a nudila je presjek svih nominiranih izvođača za Cesaricu i otkrila sve dobitnike. Uz voditeljicu Ivu Šulentić u studiu su nastupili pobjednici ovog izdanja, Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom “Ova ljubav”.

live stream

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

produkcija

UNISON

10 

ZAGREB / 8.11.2020.

ZAGREB FILM FESTIVAL

U godini pandemije COVID-19, Zagreb Film Festival organizirao je online izdanje festivala, a Izvan fokusa tim producirao je live streaming svečanog otvaranja u kinu Tuškanac. Dugogodišnja suradnja sa ZFF-om se tako nastavila na online način, a producirano je i scenografsko rješenje. Zagreb Film Festival jedna je od centralnih i najposjećenijih kulturnih manifestacija te najveći međunarodni filmski festival u Hrvatskoj. Održava se tijekom studenog u Zagrebu te publici predstavlja najbolje od recentne nezavisne međunarodne i domaće filmske produkcije. Od svojih početaka ZFF je usmjeren ka otkrivanju i promicanju suvremenog nezavisnog filma i debitantskih radova redatelj/ica iz cijelog svijeta. Nudeći tijekom gotovo dva desetljeća festivalsku, a kasnije i distribucijsku platformu, te prikazujući ostvarenja koja često mimoilaze repertoare multipleks dvorana, festival je odigrao ključnu ulogu u odgajanju generacija publike koja uživa u filmskoj umjetnosti.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

11 

ZAGREB / 22.12.2020.

ZAGREBAČKA PIVOVARA

Live streaming za svoj tim zaposlenika održala je i Zagrebačka pivovara u kojem je predstava kazališta “Luda Kuća” pod nazivom “Idemo uživo” bila glavna točka. Zagrebačka pivovara jedinstvena je u kreiranju izvanrednih brendova kroz veliku razinu posvećenosti svih zaposlenika. Povodom božićnog domjenka nazdravili smo online uz predstavu. Snimanje i stream omogućeno je u studiu.

live streaming

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

ZAGREBAČKA PIVOVARA

12 

ZAGREB / 25.2.2021.

PORIN LIVE STREAMING

Prestižna glazbena nagrada Porin predstavila je nominacije za svoje 28. izdanje u obliku YouTube live streama. Spomenuti event otkrio je uz voditeljicu Tamaru Loos i prezentere, nominirane glazbene izvođače u 36 kategorija. Kreaciju video sadržaja i realizaciju live streama preuzeo je tim Izvan fokusa, dok je za scenografiju zadužen 21 production. Nominirane za glazbenu nagradu Porin predstavili su Ivana Martinac, Glavna tajnica Porina; Tamara Loos, voditeljica; Nikša Bratoš, Član upravnog odbora glazbene nagrade Porin; Frano Đurović, Predsjednik upravnog odbora Porina i Davor Drezga, Izvršni direktor Porina.

live streaming

IZVAN FOKUSA

klijent

UNISON

13 

ZAGREB / 7.-9.12.2020.

WINDAYS

WinDays konferencija svoje je 20. izdanje održala online putem. U suradnji s Promo Logistikom kao realizatorom live streama, pružena podrška video snimanja. U trodnevnom programu slušalo se više od 60 predavanja i čak 8 panela o umjetnoj inteligenciji, aplikacijama i poslovanju te paneli na temu gaming industrije, online trgovine, dostave hrane i ostalim tehnološkim novitetima.

Ranije je sniman i live stream za online program “Road to WinDays” kojeg je uživo pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru, a sudionici su ga mogli pratiti putem streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima. Tematski aktualan program bavio se „izdržljivošću“ IT sustava, sigurnošću u situaciji rada od kuće te umjetnom inteligencijom, a završio je panel raspravom na temu budućnosti event industrije.

LIVE STREAMING

PROMO LOGISTIKA

VIDEO PRODUKCIJA

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

WINDAYS

14 

ZAGREB / 23.11.2020.

CANTUS ANSAMBL

Izvan fokusa tim snimio je koncert Cantus Ansambla povodom 75. obljetnice Hrvatskog društva skladatelja u Hrvatskom glazbenom zavodu. Pod ravnanjem dirigenta i umjetničkog voditelja ansambla, Berislava Šipuša, izvedeno je djelo Rubena Radice “Litaniae Sanctorum pro Papa Ioanne Paul”o te Concertino za violinu i komorni ansambl Natka Devčića, u kojem je solističku ulogu preuzeo dugogodišnji koncertni majstor ansambla, profesor na zagrebačkoj Muzičkog akademiji, Ivan Novinc. U sklopu stalne suradnje s najmlađom, tek nadolazećom generacijom skladatelja, na ovom koncertu praizvelo se i novo djelo “Šlomlek Maryam” mladog, talentiranog udaraljkaša, vrlo aktivnog u svijetu jazza, ali i još uvijek studenta kompozicije, Šimuna Matišića. Cantus Ansamblu se u izvedbi pridružila i mezzosopranistica Marta Schwaiger, kao i saksofonisti Saša Nestorović i Dragan Sremec.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

scenografija

21 PRODUCTION

15 

ZAGREB / 10.-12.12.2020. i 18.-19.3.2021.

ORIS LIVE STREAMING

Produkcija live streama za 20. Dane Orisa zahtjevala je pripremu grafičkih materijala, prethodno snimanje i montažu intervjua sa sudionicima programa. Međunarodni arhitektonski simpozij kojeg organiziraju Oris Kuća arhitekture i Oris časopis okuplja svake godine više od 2000 posjetitelja, pretežno arhitekata i profesionalaca iz bliskih područja, a na simpoziju je do sad sudjelovalo više od 250 predavača, vrhunskih stručnjaka iz cijeloga svijeta. Oris je na isti način organizirao međunarodni arhitektonski Festival, “To Spring with Oris”. Ovaj online event okupio je 14 renomiranih arhitektica i uspješnih poslovnih žena te dvije moderatorice.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

ORIS – KUĆA ARHITEKTURE

16 

ZAGREB / 23.2.2021.

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Povodom konferencije Europske komisije pod nazivom “Cohesion policy investment in digital education”, pružena je tehnička podrška za online sudjelovanje iz Hrvatske prema Bruxellesu. Sudionici konferencije javljali su se iz ureda Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te online putem predstavili iskustvo digitalnog obrazovanja e-škola u Hrvatskoj. Projekt digitalnog obrazovanja Europske unije podržan je s više od 180 milijuna eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) i Europskog socijalnog fonda (ESF). Isti je nagrađen godišnjom nagradom RegioStars za 2020. godinu u kategoriji Vještine i obrazovanje za digitalnu Europu, a uključen je i u kampanju Komisije RecoverEU.

live stream

IZVAN FOKUSA

KLIJENT

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

17 

ZAGREB / 9.-12.12.2020.

CROSS LIVE STREAMING

Croatian student summit 2020. godine održao se online putem live streama u produkciji Izvan fokusa. CROSS je međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika u području biomedicine koji se prometnuo kao jedan od vodećih kongresa u svom području, ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji. Gledatelji su četverodnevni stream pratili putem Entria.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

klijent

CROATIAN STUDENT SUMMIT

18 

ZAGREB / 2.12.2020.

22. kongres hotelijera i 14. kongres hrvatskog kampinga (Hilton)

Izvan fokusa tim live streamom pratio je i 22. kongres hotelijera te 14. kongres hrvatskog kampinga koji su se održali u Hilton Garden Innu u Zagrebu. Streamingu su video pozivom sudjelovali inozemni gosti iz cijele Europe, dok su u panel razgovorima prisustvovali ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac. Sve bilo dostupno preko platforme Entrio.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

UPUHH – UDRUGA POSLODAVACA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

19 

ZAGREB / 21.1.2021.

CROZ LIVE STREAMING

Priprema i montaža video materijala, koordinacija izrade grafičkog paketa te realizacija live streaminga putem Entrio platforme recept su za uspješnu online konferenciju Quality in Enterprise Development (QEDx), u organizaciji poduzeća Croz. Riječ je o konferenciji koja okuplja tehnološke i poslovne lidere kako bi izmijenili iskustva, pratili najnovije trendove i tehnologije u poslovanju, povezali se i primjenili znanja na svoje kompanije.

klijent

CROZ

live stream

IZVAN FOKUSA

20 

ZAGREB / 15.-16.10.2020.

AI2FUTURE

Izvan Fokusa realizira za konferenciju AI2FUTURE cjelokupnu fotografsku i videoprodukciju. Za dvodnevnu konferenciju producira se zaključna videoreportaža te isporučuje nekoliko stotina fotografija. Posljednje izdanje organiziran je u okviru epidemioloških live stream koji se emitirao na internim kanalima konferencije.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA