LIVE STREAMING

Produciramo razne vrste live streaminga i hibridnih događanja diljem Hrvatske na brojnim platformama. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, scenografska rješenja i audiovizualnu produkciju najvišeg ranga.

1

SPLIT / 4.-6.11.2020.

WIRE 2020

Wire je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj, a 2020. godine održan je u formi live streaminga te ga je bilo moguće pratiti u cijeloj Europi na Entrio platformi. Za događanje smo, zajedno s partnerima, pružili kompletnu tehničku podršku (Promo Logistika), kreativna scenografska rješenja (21Production) i cjelokupnu logističku podršku.

VIZUALI

Vrisak. Creative Agency

klijent

Sveučilište u Splitu

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

2

ZAGREB / 9.11.2020.

BE-terna

Produkciju online godišnje konferencije BE-terna Croatia povjerila je Izvan fokusa timu, koji je uz realizaciju live streaminga, a uz potporu partnera 21Production i poduzeća Vrisak, za samo događanje osigurao scenografsko i sva grafička rješenja. Konferencija pod nazivom „The End of Average“ snimljena je i realizirana u studiju, a emitirana online uz virtualna uključenja sugovornika i publike.

klijent

BE-terna

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

VIZUALI

Vrisak. Creative Agency

3

ZAGREB / 15.4.2021.

LA ROCHE-POSAY

La Roche – Posay održao je prvi regionalni DERM-LIVE online event na temu zdravlja kože. Uz Marijanu Batinić i razne goste, predstavljeni su proizvodi za njegu koje preporuča više od 25000 dermatologa. Izvan fokusa tim omogućio je održavanje događanja uživo za publiku iz regije, uz kompletnu tehničku i audiovizualnu potporu.

agencija

404 Agency

klijent

La Roche-Posay

live stream

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

4

ZAGREB, STUDENI 2022.

Reboot Games Weekend

Izvan fokusa je za Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 radio aftermovie te snimanje za livestream od A1 Adria League za finale igara Brawl Stars, FIFA 23 i CS:GO.

klijent

A1 Hrvatska

agencija

EuroArt93

5

ZAGREB, KOLOVOZ 2022.

WZO – 125 GODINA

Izvan fokusa je sudjelovao u realizaciji livestreama za WZO povodom 125 godina njihove zajednice. Prenosili smo njihovo glavno događanje sa 4 kamere na njihov Facebook kanal u predivnoj Stadtcasino dvorani u Baselu, Švicarska.

6

ZAGREB / 26.2.2021. i 24.9.2021.

OSKAR ZNANJA

Agencija za odgoj i obrazovanje povjerila je kompletnu produkciju 16. i 17. svečane dodjele nagrade Oskar znanja Izvan fokusa timu. TV emisija koju su autorski osmislili Izvan fokusa i Agencija za odgoj i obrazovanje, emitirana je uživo na YouTube-u, a potom i na HRT-u i Z1 televiziji. Voditelj 16. izdanja bio je Saša Buneta, a 17. Filip Vidović. Emisiju su obogatili razni intervjui, glazbeni i plesni nastupi, kemijski pokusi iz studija, ali i reportaže o uspješnim učenicima iz raznih dijelova Hrvatske. Odlične rezultate učenika podržali su poznati glumci, glazbenici, voditelji, književnici, znanstvenici, influenceri i drugi. Oskar znanja je najveće priznanje za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima učenika. Izvan fokusa tim koordinirao je i kreirao kompletan koncept dodjele nagrade, scenarij, scenografiju, vizuale, audiovizualna rješenja i tehničku potporu.

klijent

Agencija za odgoj i obrazovanje

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

vizuali

Vrisak. Creative Agency

7

INFOBIP

Povodom proslave 15 godina hrvatske IT tvrtke Infobip Izvan fokusa je producirao live proslavu iz Zagreba, u kojoj su online sudjelovali zaposlenici sa svih kontinenata.  U programu je izvedeno i 15 hit pjesama povodom 15 godina postojanja tvrtke. Izvan fokusa tim pružio je kompletnu live streaming podršku za sudionike i publiku iz cijelog svijeta te audiovizualna rješenja.

agencija

404 Agency

produkcija

Izvan fokusa

scenografija

Promo logistika

8

ROCK&OFF

Dodjela nagrada novinarske glazbene nagrade Rock&Off održala se u Tvornici kulture uz live prijenos u produkciji Izvan fokusa. Dugoočekivane koncerte i dodjelu nagrada bilo je moguće uživo pratiti na YouTubeu kanalu Rock&Off-a koji je dočarao odličnu atmosferu iz Tvornice, a glazbeni nastupi objavljeni su i naknadno. Izvan fokusa tim prenosio je dodjelu nagrade dvije godine za redom sa 6 kamera te popratnom produkcijom foto i video materijala.  

klijent

Unison – hrvatski glazbeni savez

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

scenografija

21 Production

9

ZAGREB / 6.5.2021.

FRANCK

Za predstavljanje novog proizvoda kompanije Franck – “Franck Beestro”, osigurana je kompletna video produkcija te live streaming događanja. Franck Beestro je posebna posuda u kojoj se nalaze dvije kutije finog Franck čaja i sjeme medonosnog cvijeća koje se može posijati. Novi proizvod prezentirali smo na zelenoj scenografiji za koju je bila zadužena Samonikla, a svi prisutni su imali priliku kušati najnovije čajeve i saznati više o važnosti pčela. 

klijent

Franck

AGENCIJA

404

live stream

Izvan fokusa

scenografija

Samonikla

10

ZAGREB / 23.3.2021.

LAQO

Lansiranje novog, prvog digitalnog osiguranja za vozila Croatia osiguranja, popratila je online konferencija za medije, koju je tehnički realizirao Izvan fokusa, a emitirala se uživo na web stranici Laqo.hr te medijskom portalu Index.hr.

klijent

LAQO by Croatia Osiguranje

agencija

404 AGENCY

produkcija i live streaming

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 Production