LIVE STREAMING

Produciramo i organiziramo razne vrste live streaminga u Hrvatskoj. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, produkciju i scenografska rješenja najvišeg ranga.

Naši RECENTNI projekti

1

ZAGREB / 9.11.2020.

BETERNA

Cjelokupnu produkciju online godišnje konferencije, BE-terna Croatia povjerila je Izvan fokusa timu, koji je uz realizaciju live streaminga, uz potporu partnera 21 production i poduzeća Vrisak, za samo događanje osigurao scenografsko i sva grafička rješenja. Konferencija pod nazivom „The End of Average“ snimljena je i realizirana u studiju. BE-terna Croatia jedan je od vodećih europskih integratora za poslovna softverska rješenja. Kao pružatelj usluga s punom uslugom, tvrtka se specijalizirala za implementaciju i optimizaciju poslovnih procesa na Microsoftovim i Infor-ovim ERP, CRM i Big Data platformama.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

2

SPLIT / 4.-6.11.2020.

WIRE 2020

Visoka razina produkcije i organizacije ostvarena je na trodnevnom live streamingu za “Wire 2020.”. Wire je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj, a 2020. godine održao se u formi live streama koji se pratio i emitirao putem Entria. Tema streama se oslanjala na tjedan inovativnih regija u Europi, a predavači su se okupili u Splitu uz voditelja Franu Ridjana. Potporu su pružili partneri iz Promo Logistike i 21 productiona, a rezultat zajedničke suradnje je isporuka svih scenografskih rješenja, realizirani live streaming te osiguranje svih tehničkih zahtjeva.

produkcija i live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

VIZUALI

VRISAK. CREATIVE AGENCY

tehnička podrška

PROMO LOGISTIKA

3

ZAGREB / 6.5.2021.

FRANCK

Za predstavljanje novog proizvoda kompanije Franck – “Franck Beestro”, osigurana je kompletna video produkcija te live streaming koji se emitirao na Facebook stranici. Uz moderatoricu Ivu Šulentić, govorili su Draga Žulj, Senior brand manager u Francku, Željko Vrbos, predsjednik Hrvatskog pčelarskog saveza te Sandra Bedran, mag. ing. agr. i ambasadorica projekta. Franck Beestro je posebna posuda u kojoj se nalaze dvije kutije finog Franck čaja i sjeme medonosnog cvijeća koje se može posijati. Proizvod ima i društveno odgovorni cilj u kojem sjeme osigurava hranu pčelama.

Franck, kao jedan od najuspješnijih hrvatskih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda, započeo je ispisivati svoju dugu povijest i bogatu tradiciju prije više od 125 godina. Franckova priča seže u 1827. godinu kada je mladi, ambiciozni njemački poduzetnik Johann H. Franck po prvi puta uspio ljekovitu biljku cikoriju preraditi u napitak od cikorije.

live stream

IZVAN FOKUSA

AGENCIJA

404

klijent

FRANCK

4

ZAGREB / 26.2.2021. i 24.9.2021.

OSKAR ZNANJA

Agencija za odgoj i obrazovanje povjerila je kompletnu produkciju 16. svečane dodjele nagrade Oskar znanja Izvan fokusa timu. U svrhu cijelog događaja kreirana je TV emisija kroz koju je gledatelje vodio Saša Buneta, a emitirala se na YouTube-u, HRT-u i Z1 televiziji. Osim raznih intervjua, glazbenih nastupa pa čak i kemijskih pokusa iz studija, emisija je i predstavila priloge mladih učenika iz raznih dijelova Hrvatske. Obrazovanje i odlične rezultate mladih podržali su mnogi poznati glumci, glazbenici, voditelji, književnici, znanstvenici, influenceri i drugi poput: Matije Bašića, Zorana Vakule, Zorana Šprajca, Ane Rucner, Kristiana Novaka, Maje Posavec, Pavla Pavličića, Alana Bjelinskog, Lu Jakelić, Ivana Dečaka, Gine Victorie Damjanović, Dine Jelusića, Katarine Strahinić, Borisa Jokića, Ive Šulentić, Jelene Miholjević, Andreja Dujelle, Indire Levak, Slavka Sobina, Gorana Grgića, Sare Stanić, Roberta Markta i LayZ-a. Oskar znanja je najveće priznanje za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima mladih učenika.
 
Agencija za odgoj i obrazovanje nastavila je surađivati s Izvan fokusa kroz kompletnu produkciju i naredne dodjele, odnosno 17. Oskar znanja. Svečanost se i ovog puta emitirala na YouTube-u, a gledatelje je kroz program vodio glumac Filip Vidović. 

live stream

IZVAN FOKUSA

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

klijent

AGENCIJA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE

vizuali

Vrisak. Creative Agency

5

ZAGREB / 15.4.2021.

LA ROCHE-POSAY

La Roche – Posay održao je prvi regionalni DERM-LIVE online event na temu zdravlja kože. Vodeći dermokozmetički brand kojeg preporuča više od 25000 dermatologa predstavio je uz goste i voditeljicu Marijanu Batinić proizvode za njegu.

La Roche-Posay stvara novu generaciju dermatoloških proizvoda za njegu kože s formulom temeljenom na La Roche-Posay termalnoj vodi, kako bi se unaprijedila kvaliteta života osjetljive kože.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LA ROCHE-POSAY

SCENOGRAFIJA

21 PRODUCTION

6

ZAGREB / 11.3.2021.

FORTENOVA GRUPA

Fortenova grupa dodijelila je nagrade zaposlenicima Zvijezde, Leda, Tiska, Jamnice, Konzuma, PIK Vinkovaca i Frikoma kroz projekt “Imam ideju”. Zadatak Izvan fokusa tima bio je produkcija streama kojeg su interno pratili zaposlenici. U projektu “Imam ideju” koji je započeo u lipnju 2020. do sada je sudjelovalo 177 zaposlenika iz svih operativnih kompanija Fortenova grupe, ukupno je nagrađeno 43 zaposlenih, a kompanije su izabrale i 7 najboljih ideja u 2020. godini. Fortenova grupa danas je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj Europi i jedna od vodećih regionalnih tvrtki s više od 50.000 zaposlenika.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

VIDEOCLICK.HR

klijent

FORTENOVA GRUPA

7

ZAGREB / 22.12.2020.

LEDO

Ledo Hrvatska organizirao je 2020. godine božićni domjenak za svoje zaposlenike. Edukacija, razvoj zaposlenika i poticajna radna okolina vrijednosti su koje Ledo usađuje svojim zaposlenicima kroz razne aktivnosti. Obzirom na okolnosti live streaming tim producirao je live event za stotinu zaposlenika koji su u timovima rješavali božićni kviz. Kroz kratki, ali zabavan stream zaposlenike je vodila Ida Prester, a sve je realizirano u studiju.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LEDO HRVATSKA

8

ZAGREB / 23.3.2021.

LAQO

LAQO by Croatia osiguranje predstavio je medijskom konferencijom prvo digitalno osiguranje za vozila. Zadatak je bio tehnički realizirati i organizirati live stream koji se emitirao na web stranici Laqo.hr te medijskom portalu Index.hr.

live stream

IZVAN FOKUSA

agencija

404 AGENCY

klijent

LAQO by Croatia Osiguranje

9

ZAGREB / 4.2.2021.

ROCK&OFF

Nezavisna novinarska glazbena nagrada Rock&Off održala je svečanu dodjelu u Tvornici kulture uz popratni live stream u produkciji Izvan fokusa. Live eventu prisustvovali su glazbeni izvođači, prezenteri i članovi produkcije uz ograničeni broj publike. Dugoočekivani koncerti i dodjela praćeni su putem streama na YouTubeu kanalu Rock&Off-a koji je uživo dočarao odličnu atmosferu iz Tvornice.

live stream

IZVAN FOKUSA

produkcija, organizacija

UNISON

scenografija

21 PRODUCTION

koprodukcija

TVORNICA KULTURE

10

ZAGREB / 17.8.2021.

A1 Live streaming

A1 Hrvatska predstavlja live prijenosom novie A1 Alpha 21 i Samsung Galaxy A12 mobitele iz svog virtualnog shopa. Uz uređaje, voditelj Dario Maradin i koordinator virtualnih prodajnih mjesta, Marin Vešligaj predstavili su i nagradni natječaj putem koji su korisnici mogli osvojiti navedene mobitele.

live stream

IZVAN FOKUSA

AGENCIJA

EURO ART 93