LIVE STREAMING

Produciramo razne vrste live streaminga i hibridnih događanja diljem Hrvatske na brojnim platformama. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, scenografska rješenja i audiovizualnu produkciju najvišeg ranga.

1

SPLIT / 4.-6.11.2020.

WIRE 2020

Wire je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj, a 2020. godine održan je u formi live streaminga te ga je bilo moguće pratiti u cijeloj Europi na Entrio platformi. Za događanje smo, zajedno s partnerima, pružili kompletnu tehničku podršku (Promo Logistika), kreativna scenografska rješenja (21Production) i cjelokupnu logističku podršku.

VIZUALI

Vrisak. Creative Agency

klijent

Sveučilište u Splitu

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

2

ZAGREB / 9.11.2020.

BE-terna

Produkciju online godišnje konferencije BE-terna Croatia povjerila je Izvan fokusa timu, koji je uz realizaciju live streaminga, a uz potporu partnera 21Production i poduzeća Vrisak, za samo događanje osigurao scenografsko i sva grafička rješenja. Konferencija pod nazivom „The End of Average“ snimljena je i realizirana u studiju, a emitirana online uz virtualna uključenja sugovornika i publike.

klijent

BE-terna

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

VIZUALI

Vrisak. Creative Agency

3

ZAGREB / 15.4.2021.

LA ROCHE-POSAY

La Roche – Posay održao je prvi regionalni DERM-LIVE online event na temu zdravlja kože. Uz Marijanu Batinić i razne goste, predstavljeni su proizvodi za njegu koje preporuča više od 25000 dermatologa. Izvan fokusa tim omogućio je održavanje događanja uživo za publiku iz regije, uz kompletnu tehničku i audiovizualnu potporu.

agencija

404 Agency

klijent

La Roche-Posay

live stream

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

4

ZAGREB / 26.2.2021. i 24.9.2021.

OSKAR ZNANJA

Agencija za odgoj i obrazovanje povjerila je kompletnu produkciju 16. i 17. svečane dodjele nagrade Oskar znanja Izvan fokusa timu. TV emisija koju su autorski osmislili Izvan fokusa i Agencija za odgoj i obrazovanje, emitirana je uživo na YouTube-u, a potom i na HRT-u i Z1 televiziji. Voditelj 16. izdanja bio je Saša Buneta, a 17. Filip Vidović. Emisiju su obogatili razni intervjui, glazbeni i plesni nastupi, kemijski pokusi iz studija, ali i reportaže o uspješnim učenicima iz raznih dijelova Hrvatske. Odlične rezultate učenika podržali su poznati glumci, glazbenici, voditelji, književnici, znanstvenici, influenceri i drugi. Oskar znanja je najveće priznanje za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima učenika. Izvan fokusa tim koordinirao je i kreirao kompletan koncept dodjele nagrade, scenarij, scenografiju, vizuale, audiovizualna rješenja i tehničku potporu.

klijent

Agencija za odgoj i obrazovanje

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

SCENOGRAFIJA

21 Production

vizuali

Vrisak. Creative Agency

5

INFOBIP

Povodom proslave 15 godina hrvatske IT tvrtke Infobip Izvan fokusa je producirao live proslavu iz Zagreba, u kojoj su online sudjelovali zaposlenici sa svih kontinenata.  U programu je izvedeno i 15 hit pjesama povodom 15 godina postojanja tvrtke. Izvan fokusa tim pružio je kompletnu live streaming podršku za sudionike i publiku iz cijelog svijeta te audiovizualna rješenja.

agencija

404 Agency

produkcija

Izvan fokusa

scenografija

Promo logistika

6

ROCK&OFF

Dodjela nagrada novinarske glazbene nagrade Rock&Off održala se u Tvornici kulture uz live prijenos u produkciji Izvan fokusa. Dugoočekivane koncerte i dodjelu nagrada bilo je moguće uživo pratiti na YouTubeu kanalu Rock&Off-a koji je dočarao odličnu atmosferu iz Tvornice, a glazbeni nastupi objavljeni su i naknadno. Izvan fokusa tim prenosio je dodjelu nagrade dvije godine za redom sa 6 kamera te popratnom produkcijom foto i video materijala.  

klijent

Unison – hrvatski glazbeni savez

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

scenografija

21 Production

7

ZAGREB / 6.5.2021.

FRANCK

Za predstavljanje novog proizvoda kompanije Franck – “Franck Beestro”, osigurana je kompletna video produkcija te live streaming događanja. Franck Beestro je posebna posuda u kojoj se nalaze dvije kutije finog Franck čaja i sjeme medonosnog cvijeća koje se može posijati. Novi proizvod prezentirali smo na zelenoj scenografiji za koju je bila zadužena Samonikla, a svi prisutni su imali priliku kušati najnovije čajeve i saznati više o važnosti pčela. 

klijent

Franck

AGENCIJA

404

live stream

Izvan fokusa

scenografija

Samonikla

8

ZAGREB / 23.3.2021.

LAQO

Lansiranje novog, prvog digitalnog osiguranja za vozila Croatia osiguranja, popratila je online konferencija za medije, koju je tehnički realizirao Izvan fokusa, a emitirala se uživo na web stranici Laqo.hr te medijskom portalu Index.hr.

klijent

LAQO by Croatia Osiguranje

agencija

404 AGENCY

produkcija i live streaming

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 Production