Usluge

TREBATE MULTIMEDIJALNU POMOĆ ZA SVOJ PROJEKT ILI EVENT?

Nudimo produkciju fotografskih, televizijskih, filmskih i video sadržaja, live streaming te organizaciju događanja, festivala i provedbu raznih marketinških aktivnosti.

FOTO/VIDEO PRODUKCIJA

Izvan fokusa produkcija spremna je isporučiti sve oblike fotografske i video podrške za vaše projekte i festivale, kao i uslugu studijskog snimanja slike i tona.

TV PRODUKCIJA

Televizijski studio Unison omogućuje nam vrhunsku produkciju raznih TV formata za emitiranje na bilo kojem kanalu. Trenutno produciramo 3 televizijska serijala za HRT i Novu TV.

FILM

Akademski obrazovani članovi tima razvijaju i snimaju razne filmske formate bilo kroz koprodukciju ili samostalnu produkciju.

ORGANIZACIJA EVENATA

Event tim zadužen je za provedbu i najzahtjevnijih manifestacija poput koncerata najvećih glazbenih sastava, sportskih događanja, raznih festivala i prigodnih manifestacija.

marketing

Marketing tim posebno je specijaliziran za provedbu i osmišljavanje marketing plana za razne oblike manifestacija i festivala.

LIVE STREAMING

Produkcijski tim izrealizirao je više live streamova diljem Hrvatske. Uz live snimanje nudimo i tehničku podršku kao i scenografska rješenja najvišeg ranga.