O nama

STVARAMO PRIČE, EMOCIJE I ATMOSFERU U VIDEU, FOTOGRAFIJI ILI NA EVENTU

Naša nagrada rasplesani su ljudi na koncertu koji organiziramo, nasmijana lica u kinu ili pak emocije koje postižu snimljene fotografije.

TKO SMO

Izvan fokusa tim grupa je mladih i ambicioznih kreativaca koji unazad deset godina zajednički produciraju fotografske, televizijske, filmske i video sadržaje te organiziraju događanja, festivale i provode razne marketinške aktivnosti. Tim ima ured u Karlovcu te u Zagrebu, gdje koristi i televizijski studio Unison za realizaciju brojnih TV projekata.

Svake godine producira se gotovo 300 epizoda raznih TV emisija, nekoliko stotina kratkih video materijala te tisuće fotografija. Događaje sveukupno posjeti preko 100.000 posjetitelja godišnje, a dosezi marketinških kampanja online prelaze milijun korisnika. Čak 90% našeg tima od gotovo dvadeset članova čine mladi, koji su stekli zavidno iskustvo rada u kreativnim i kulturnim industrijama.

UDRUGA

Izvan fokusa tim svoje je djelovanje započeo kao udruga tad maloljetnih filmskih i fotografskih entuzijasta koji su uz svoje obrazovanje gradili i razvijali udrugu. Udruga se može ponositi brojnim festivalima za mlade poput Foto dana mladih (fotografskog festivala za mlade srednjoškolce) ili PickUp Music Festivala (festivala za mlade glazbenike). S vremenom je obuhvat poslova rezultirao otvaranjem tvrtke, a udruga Izvan fokusa nastavila je provoditi sve neprofitne i društveno odgovorne projekte.

Zbog navedenoga, posebno nam je važno poticati razvoj umjetnosti, mladih autora i lokalnih zajednica u kojima djelujemo. Zato svake godine organiziramo donacijski natječaj za mlade filmaše, podržavamo društvene projekte i stipendiramo umjetnike. 

NAŠI PRIJATELJI I PARTNERI

Uživamo u radu s našim klijentima pa smo ih počeli zvati prijateljima i partnerima. A oni nam zato godinama vjeruju.

NAŠ TIM

Mi smo ispred trenutka“ – mladenački entuzijazam, a istovremeno profesionalnost i izvježbanost našu produkcijsku ekipu stavljaju ispred trenutka koji treba snimiti, fotografirati ili organizirati. I da, svi smo i prijatelji, a to znači da ćemo o vašem projektu razgovarati i subotom navečer na piću.

Filip Trezner

Direktor
filip.trezner@izvanfokusa.hr

Biografija

Tena Kovačić

tena.kovacic@izvanfokusa.hr

Roza Medvešek

roza.medvesek@izvanfokusa.hr

Nikola Krišto

nikola.kristo@izvanfokusa.hr

Emanuel Ćosić

emanuel.cosic@izvanfokusa.hr

Demjan Rožman

demjan.rozman@izvanfokusa.hr

Tin Vučković

tin.vuckovic@izvanfokusa.hr

Ana Roso

ana.roso@izvanfokusa.hr

Marko Turkalj

marko.turkalj@izvanfokusa.hr

Antonio Grozdanoski

antonio.grozdanoski@izvanfokusa.hr

Goran Ribarić

goran.ribaric@izvanfokusa.hr

Antonela Tošić

antonela.tosic@izvanfokusa.hr

Marko Mikšić

marko.miksic@izvanfokusa.hr

Marija Pajić

marija.pajic@izvanfokusa.hr

Kristijan Protulipac

kristijan.protulipac@izvanfokusa.hr

Filip Badovinac

filip.badovinac@izvanfokusa.hr

Marko Kekić

marko.kekic@izvanfokusa.hr

Marta Broz

marta.broz@izvanfokusa.hr

Marko Klajić

marko.klajic@izvanfokusa.hr

Pavle Kocanjer

pavle.kocanjer@izvanfokusa.hr

ured zagreb - redakcija

ured zagreb - Montaža, Konferencijska soba i Showroom