O nama

STVARAMO PRIČE, EMOCIJE I ATMOSFERU U VIDEU, FOTOGRAFIJI ILI NA EVENTU

Naša nagrada rasplesani su ljudi na koncertu koji organiziramo, nasmijana lica u kinu ili pak emocije koje postižu snimljene fotografije.

TKO SMO

Izvan fokusa tim grupa je mladih i ambicioznih kreativaca koji unazad osam godina zajednički produciraju fotografske, televizijske, filmske i video sadržaje te organiziraju događanja, festivale i provode razne marketinške aktivnosti. Tim ima ured u Karlovcu te u Zagrebu, gdje koristi i televizijski studio Unison za realizaciju brojnih TV projekata.

Svake godine producira se gotovo 300 epizoda raznih TV emisija, nekoliko stotina kratkih video materijala te tisuće fotografija. Događaje sveukupno posjeti preko 100.000 posjetitelja godišnje, a dosezi marketinških kampanja online prelaze milijun korisnika. Čak 90% našeg tima od gotovo dvadeset članova čine mladi, koji su stekli zavidno iskustvo rada u kreativnim i kulturnim industrijama.

UDRUGA

Izvan fokusa tim svoje je djelovanje započeo kao udruga tad maloljetnih filmskih i fotografskih entuzijasta koji su uz svoje obrazovanje gradili i razvijali udrugu. Udruga se može ponositi brojnim festivalima za mlade poput Foto dana mladih (fotografskog festivala za mlade srednjoškolce) ili PickUp Music Festivala (festivala za mlade glazbenike). S vremenom je obuhvat poslova rezultirao otvaranjem tvrtke, a udruga Izvan fokusa nastavila je provoditi sve neprofitne i društveno odgovorne projekte.

Zbog navedenoga, posebno nam je važno poticati razvoj umjetnosti, mladih autora i lokalnih zajednica u kojima djelujemo. Zato svake godine organiziramo donacijski natječaj za mlade filmaše, podržavamo društvene projekte i stipendiramo umjetnike. 

34859901_995562283932869_9108184810727145472_o-2
20046405_819302171558882_7076920697758406666_n

NAŠI PRIJATELJI I PARTNERI

Uživamo u radu s našim klijentima pa smo ih počeli zvati prijateljima i partnerima. A oni nam zato godinama vjeruju.

NAŠ TIM

Mi smo ispred trenutka“ – mladenački entuzijazam, a istovremeno profesionalnost i izvježbanost našu produkcijsku ekipu stavljaju ispred trenutka koji treba snimiti, fotografirati ili organizirati. I da, svi smo i prijatelji, a to znači da ćemo o vašem projektu razgovarati i subotom navečer na piću.

Filip Trezner

Direktor

Biografija

Adrijana Prugovečki

Izvršna direktorica

Kristijan Protulipac

Tajana Bakota

Ana Roso

Filip Badovinac

Gabriel Janković

Laura Pribanić

Filip Kos

Marko Turkalj

Marko Kekić

Antonija Markulin

Tin Ostrošić

Filip Romac

Toni Renaud

Matej Subotić

Demjan Rožman

Pavle Kocanjer

Magdalena Ptiček

Goran Ribarić

Filip Zadro

Marija Pajić

Filip Bojić

Tin Vučković

Lea Štranjgar

Marko Mikšić

ured zagreb - redakcija

ured zagreb - Montaža, Konferencijska soba i Showroom

Unison STudio

ured karlovac