LIVE STREAMING

Produciramo razne vrste live streaminga i hibridnih događanja diljem Hrvatske na brojnim platformama. Za vaš projekt osiguravamo potpunu tehničku podršku, scenografska rješenja i audiovizualnu produkciju najvišeg ranga.

11

ZAGREB / 17.8.2021.

A1 Live streaming

A1 Hrvatska prijenosom uživo predstavio je nove A1 Alpha 21 i Samsung Galaxy A12 mobitele iz svog virtualnog shopa. Uz uređaje, voditelj Dario Maradin i koordinator virtualnih prodajnih mjesta, Marin Vešligaj najavili su i nagradni natječaj u kojem je bilo moguće osvojiti navedene mobitele. Izvan fokusa tim realizirao je produkciju live događanja.

klijent

A1 Hrvatska

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

AGENCIJA

EuroArt93

12

ZAGREB

Nagrada Elector

ELECTOR je hrvatska novinarska godišnja nagrada za elektroničku glazbu koju je inicirala i pokrenula DJ Sekcija Hrvatske glazbene unije te Hrvatskog društva skladatelja. Izvan fokusa tim producirao je kompletan live prijenos dodjele koji se emitirao na Youtube kanalu. 

klijent

UNISON

produkcija i live streaming

IZVAN FOKUSA

scenografija

21 PRODUCTION

13

ZAGREB / 23.-27.11.2020.

MAKK

Osmo izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije – MAKK, 2020. održano je online. U pet dana streaminga gledatelji su mogli pratiti stručne panel diskusije te razgovore s kreativcima o temama kulturnih i kreativnih industrija. Stotine gledatelja pratilo je konferenciju putem YouTube kanala HDS ZAMP-a, a uz panel razgovore snimljeno je i desetak live spotova mladih glazbenika koji su u akustičnim obradama izvodili svoje glazbene brojeve.

klijent

HDS

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

scenografija

21 Production

14

ZAGREB / 7.-9.12.2020.

WINDAYS

WinDays konferencija svoje je 20. izdanje održala online. U suradnji s Promo Logistikom kao realizatorom live streama, pružena je podrška video i režijskim rješenjima. U trodnevnom programu bilo je moguće popratiti više od 60 predavanja i čak 8 panela o umjetnoj inteligenciji, aplikacijama i poslovanju te panela na temu gaming industrije, online trgovine, dostave hrane i ostalim tehnološkim novitetima.

KLIJENT

WinDays

tehnička podrška i live streaming

Promo logistika

VIDEO PRODUKCIJA

Izvan fokusa

15

ZAGREB, 20.-21.11.2021.

ORIS LIVE STREAMING

Produkcija live streama za 20. i 21. Dane Orisa sveobuhvatan je angažman koji je uključivao pripremu brojnih video priloga i najava te realizaciju događanja u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Online prijenos u dvije je godine pogledalo nekoliko tisuća gledatelja iz cijelog svijeta. Međunarodni arhitektonski simpozij kojeg organizira Oris Kuća arhitekture, svake godine okuplja više od 2000 posjetitelja, pretežno arhitekata i profesionalaca iz bliskih područja, a na simpoziju je do sad sudjelovalo više od 250 predavača, vrhunskih stručnjaka iz cijeloga svijeta.

KLIJENT

Oris – kuća arhitekture

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

16

ZAGREB / 14.5. - 15.5.2021.

LEAP SUMMIT

LEAP Summit 2021 godine educirao je i inspirirao buduću generaciju inovatora i poduzetnika online putem. Kompletnu video produkciju i streaming sa čak tri različite pozornice, osigurala je produkcija Izvan fokusa, a manifestacija se emitirala putem službenog YouTube kanala.

klijent

HUKI

agencija

MPG

live streaming

Izvan fokusa

17

STUDENI 2021.

HAProxy

HAProxy Conf2021 održala se potpuno online  – uz online govornike iz raznih dijelova svijeta, publiku i moderatore, a uz koordinaciju i realizaciju live prijenosa Izvan fokusa tima.

HAProxy je besplatan softver otvorenog koda koji pruža visoko raspoloživo sredstvo za uravnoteženje opterećenja i proxy poslužitelj za TCP i HTTP-aplikacije koje raznose zahtjeve na više poslužitelja.

klijent

HUKI

live streaming

Izvan fokusa

18

ZAGREB / 21.1.2021.

CROZ LIVE STREAMING

Priprema i montaža video materijala, koordinacija izrade grafičkog paketa te realizacija live streaminga putem Entrio platforme recept su za uspješnu online konferenciju Quality in Enterprise Development (QEDx), u organizaciji poduzeća Croz. Riječ je o konferenciji koja okuplja tehnološke i poslovne lidere kako bi izmijenili iskustva, pratili najnovije trendove i tehnologije u poslovanju, povezali se i primjenili znanja na svoje kompanije.

klijent

CROZ

live stream

Izvan fokusa

vizuali

Vrisak

19

ZAGREB

22. kongres hotelijera i 14. kongres hrvatskog kampinga (Hilton)

Izvan fokusa tim live streamom pratio je i 22. i 23. kongres hotelijera te 14. kongres hrvatskog kampinga koji su se održali u Hilton Garden Innu i Westin hotelu u Zagrebu. U streaming su se putem video poziva uključili inozemni gosti iz cijele Europe, dok su u panel razgovorima sudjelovali ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac. Streaming je bilo moguće pratiti na Entrio platformi.

klijent

UPUHH – Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske

agencija

404 Agency

produkcija i live streaming

Izvan fokusa

Pogledaj više projekata