Foto dani mladih

Izvan fokusa već sedam godina organizira međunarodni festival za mlade fotografe. Foto dani mladih su u potpunosti samostalni projekt Izvan fokusa tima koji realizira sve od koncepta festivala do snimanja i fotografiranja.

Continue reading

Pula Film Festival

Izvan fokusa tim za potrebe Pulskog filmskog festivala već 3 godine za redom izrađuje preko 30 intervjua sa gostima međunarodnog programa i videom dokumentira cjelokupni program festivala. Za zatvaranje i dodjelu nagrada Pulskog filmskog festivala izrađujemo i trominutne reportažne video spotove kojima zadnje tri godine započinju ceremonije zatvaranja, a video sadržaji se koriste i na društvenim mrežama kao prikaz najboljih trenutaka Pula film festivala.

Continue reading

Glazbena nagrada Porin

Za manifestaciju PORIN 2015., 2016., 2017., tim Izvan fokusa isporučio je više od 60 kratkih video formata te nekoliko stotina fotografija. Osim reportažnog videa za potrebe promocije putem društvenih mreža pripremani su kratki intervjui sa glazbenicima.

Continue reading

Zagreb Film Festival

Za potrebe Zagreb film festivala tim Izvan fokusa producirao je preko 30 raznih video materijala i nastavaka TV kronika koje su emitirane na HRT 3 i na desetke drugih TV postaja. Udruga je isporučila i druge formate za nove medije uz fotografiranje svih programa festivala.

Continue reading

PopRock.HR

Tim Izvan fokusa realizira novu emisiju o hrvatskim glazbenicima – POPROCK.HR. U suradnji s Unisonom PopRock.hr produciramo već drugu sezonu za redom, a emitira se na HTV2 svakim radnim danom u 19:30.

Continue reading

Festival tolerancije

Izvan fokusa tim izradio je 6 nastavaka kronika za potrebe zagrebačkog Festivala tolerancije i više od desetak konutinuiranih video sadržaja te svakodnevne foto galerije.

Continue reading