Započinje projekt “KAgalerija”

U narednih par mjeseci započinjemo sa novim projektom KAglerijom. KAgalerija projekt je namijenjen mladim i ambicioznim fotografima, ali i svim Karlovčanima koji na jednom mjestu žele pogledati fotografije sa svih događanja u Karlovcu -od kazališta, koncerata, festivala, tuluma po kafićima, meteoroloških pojava, ali i galeriju naših parkova i rijeka…

Specifičnost projekta je u tome što će sve fotografije biti isključivo od mladih fotografa. Time pružamo priliku mladima koji tek započinju, a žele, znaju i mogu kvalitetno raditi. Aktivno će provoditi svoje slobodno vrijeme izražavajući se kroz umjetnost fotografije te pritom “brusit” svoj talent. Svi vi koji pak želite pogledati galeriju fotografija sa događanja u Karlovcu dobit ćete pregršt fotografija, možda i koju novu profilnu 🙂

Fotografije, osim što će se objaviti u rubrici na našem portalu, mogu se pronaći i na lokalnim medijima kojima je preuzimanje fotografija potpuno besplatno uz obavezno potpisivanje autora. Ovim potezom mladi fotografi dobit će priliku izložiti i pokazati svoje fotografije, a svi vi lakše ćete pronaći fotografije sa događaja na kojemu ste bili.

Na našoj stranici fotografije će se nalaziti u rubrici KAgalerija.  Trenutno su tamo postavljeni samo primjeri već prošlih događaja!

Ukoliko želite da vaš klub, manifestacija, koncert…bude snimljen i objavljen obavezno nam se javite na adresu filip.trezner@gmail.com i mladi fotografi kreću u akciju!