U subotu okupljanje mladih fotografa na obali rijeke Korane!

U sklopu projekta Mreže mladih fotografa udruga Izvan fokusa u subotu organizira „Foto roštilj“ koji će okupiti ponajbolje mlade fotografe, članove Mreže mladih fotografa, ali i sudionike Foto dana mladih u Karlovcu. Mladi sudionici dolaze iz svih dijelova Hrvatske, od Labina preko Šibenika, Rijeke, Kutine, Zagreba pa sve do Varaždina. 

FotoRostilj7

Sudionike očekuje cjelodnevno fotografiranje, izložbe na otvorenome, druženje, razmjena iskustva i dakako roštilj. Osim članova Mreže mladih fotografa pozvani su i svi drugi zainteresirani mladi fotografi da sudjeluju u ovom okupljanju i provedbu subotu razmjenjujući iskustva, učeći, fotografirajući i zabavljajući se. Ponesite fotiće, svoje fotke, dekice i vidimo se u subotu prijepodne 31. svibnja na obali rijeke Korane u Karlovcu. „Foto roštilj“ započet će već u 11 sati na obali rijeke Korane, pored slapa sa strane ŠRC-a, a potrajati do kraja dana.

Uz neformalno druženje i razmjenu iskustava na obali rijeke Korane naći će se i izložba fotografija mladih autora iz cijele Hrvatske koji su dosad osvajali nagrade na Foto danima mladih, a osim ovog događaja u Karlovcu će se do kraja godine održati i druge razne aktivnosti u sklopu Mreže mladih fotografa. Poput izložba, radionica i predavanja, a više o svemu možete  saznati na www.fotodanimadih.com.hr

Foto roštilj podržali su i sponzorirali Pekara Monika i Mesnica Kušan. 

FotoRostilj6