U samo tjedan dana 40 prijava za PickUp Music Festival

Od kako su otvorene prijave za ovogodišnje izdanje PickUp Music Festivala u Karlovcu organizatori su u svega tjedan dana zaprimili 40 prijava bendova iz Hrvatske i susjednih zemalja. Prijave su otvorene do kraja mjeseca kolovoza pa ove brojke na samom početku itekako ohrabruju i najavljuju veliku konkurenciju pri izboru bendova za nastup. Tek dvadesetak najboljih bit će pozvano da sudjeluju u programima PickUp Music Festivala.

PickUp Music Festival ove godine održat će se od 25. do 27.9.2014. te će osim nekoliko afirmiranih bendova okupiti cijeli niz zainteresiranih demo bendova i omogućiti im nastup “na velikoj pozornici”. Bendovi koji ostvare pravo sudjelovanje osim svirke moći će sudjelovati i u popratnom programu Festivala, kao što su radionice i okrugli stolovi s temom glazbe. Isto tako svaki bend će osim dobre atmosfere s nastupa ponijeti i profesionalnu live video snimku svog nastupa te profesionalne fotografije.

Ako imaš svoj bend? Želiš nastupati na festivalu, dobro se zabaviti i svirati za svoju publiku? Onda se svakako prijavi na PickUp Music Festival. Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu s osnovnim podacima, navedenim dosadašnjim iskustvom i poslati snimku koja najbolje predstavlja bend. Ispunjenom prijavnicom sudjeluješ u odabiru najboljih bendova koji će sudjelovati od 25. do 27. rujna na PickUp Music Festivalu. Očekuje te dobra atmosfera, promocija, velika publika, vrhunske fotografije i video snimke tvog nastupa i naravno odlična zabava! Prijaviti se mogu demo, ali od ove godine i cover bendovi sve do 01. rujna 2014. godine.

PRIJAVI SE OVDJE

PrijaveBENDgrafika8