Snimanje foršpana za PickUp Music Festival

Novi glazbeni festival ‘PickUp Music Festival’ mladi kreativci iz udruge Izvan fokusa marljivo pripremaju. Prošle nedjelje mladi su pobjegli od politike i cijelo poslijepodne proveli u šancu na snimanju foršpana za Festival. Glazbeni i filmski kreativci uz pomoć glumaca snimali su na lokaciji koja će za 3 tjedna biti ispunjena glazbom. Naime, PickUp Music Festival svoju konačnu lokaciju našao je u šancu, točno ispod spomenika žrtava fašizma. Nova i jedinstvena koncertna lokacija u Karlovcu stvorit će idealnu sliku kreativnog i turističkog iskorištavanja parkova!

Prijave za sudjelovanje bendova jučer su završene pa je pred mladim organizatorima još puno posla kako bi složili što kvalitetniji program.

– Prijave su stizale iz svih krajeva Hrvatske, a čak dvije i iz susjedne nam Bosne i Hercegovine, a upita je bilo i iz Slovenije. Prvotno smo Festival zamislili samo za Karlovačke bendove, međutim priča se proširila. Drago nam je da je i na ovaj način Karlovac opet prepoznat kao, između ostaloga, grad susreta mladih.  –Ispred organizacije poručio je Filip Trezner. Detalji o programu, što večernjem, što poslijepodnevnom bit će poznati kroz par dana.

Dok članovi udruge pripremaju program i detalje organizacije pogledajte na linku jučer snimljen foršpan!

PickUp Music Festival organizira Udruga Izvan fokusa uz generalno pokroviteljstvo Tiskare JUSTAMENT, potporu Grada Karlovca i Turističke zajednice grada Karlovca te partnerstvo udruge Carpe Diem.

pickupcover1