Prijavi se i postani fotograf na Pula film festivalu!

pulafilmfestclanak

Foto dani mladih u suradnji s Pula film festivalom  pozivaju malade fotografe da se priključe najvećem filmskom festivalu u Hrvatskoj. Ove godine organiziraju fotografski natječaj ‘Pula – grad filma’. Petnaest najboljih fotografa s ovogodišnjih Foto dana mladih već imaju direktno sudjelovanje, ostali se mogu prijaviti za sudjelovanje do 20. lipnja 2013. (pogledaj tko od fotografa već ide)

Pula film festival traje od 13. do 27. srpnja, a za fotografe je pripremljen period od četiri dana 20.-23.07.2013. Kotizacija za sutjelovanje je 300kn što pokriva smještaj u Omladinskom hostelu u Puli i svu prehranu tijekom boravka. Organizacija festivala svim sudinicima daje besplatne ulaznice na sve projekcije, koncerte, radionice i ostala događanja.

Detalje o natječaju i ostale uvjete provjerite na stranicama Foto dana mladih, a prijaviti se možete ovdje.

Priključite se najboljoj filmskoj ekipi, sada i najboljoj fotografskoj ekipi mladih i pokažite kako vidite Pulu kao grad filma. Nakon svih pozitivnih dojmova poslije Foto dana mladih u Zadru, vjerujemo da će biti puno fotografa koji žele pomaknuti granice svog talenta.

Vidimo se u Puli!