blank

Postani volonter na PickUp Music Festivalu

Ovogodišnji PickUp Music Festival održava se od 25. do 27. rujna u Karlovcu, a organizatori festivala trebaju pomoć! Poziva se sve zaintresirane volontere da sudjeluju u organizaciji Festivala i pomognu u promociji, tehnici, okolišu, brizi o bendovima, vožnji i ostalim poslovima Festivala. Svi volonteri dobit će priliku družiti se sa bendovima i dobiti akreditacije za ulaz na Festival, a još bolje dobit će dobru zabavu i ekipu na PickUp Music Festivalu.

Popunjavanjem prijavnice ulaziš u izbor za biti volonter, a prijave traju do 5.9.2014.

DODATNE INFORMACIJE:

 Naziv pozicije:

1. Koordinatori promocije PickUp Music Festivala
2. Tehnička služba
3.  Ekološka grupa
4.  Ured za goste/bendove
5. Vozači

Mjesto rada: grad Karlovac

Zadatak volontera: Ovisno o odabiru pozicije (čiji zadaci će se na prvom volonterskom sastanku jasno definirati) sudjelovati u organizaciji PickUp Music Festivala. Pozicija koordinatora promocije podrazumijeva sudjelovanje u promotivnim akcijama prije PickUp Music Festivala odnosno u podjeli letaka, plakata i ostalih promotivnih materijala te pomoć u organizaciji promotivnih aktivnosti kao što su najavni koncerti i kratki nastupi u parkovima. Tehnička služba će sudjelovati u pripremama i postavljanju Festivala te opreme, a za vrijeme Festivala biti kao pomoć bendovima u postavljanju na pozornicu i slično. Ekološka grupa zadužena je za čist okoliš za vrijeme festivala, vozač za pomoć u prijevozu bendova, gostiju i drugih volontera, dok je Ured za goste/bendove zadužen da sudionici Festivala svoje vrijeme ugodno provedu u Karlovcu te da dobiju sve potrebne informacija.

Odgovornosti i dužnosti: Sudjelovati na svim sastancima volontera, predlagati i uključivati se u organizaciju te izvršavati sve potrebne zadatke. Volonteri će vremenik obavljanja volonterskih akcija dogovarati sa koordinatorom volontera te će im se pojedini termini prilagođavati kako bi mogli sudjelovati u aktivnostima.

Kvalifikacije: Svi zainteresirani za sudjelovanjem na festivalu, nebitne dobi ili zvanja. Volonter treba biti odgovoran i zainteresiran pomoći, poželjno je da već ima iskustva u volontiranju.

Dobrobit za volontera: Svim volonterima osigurat će se akreditacije i mogućnost ulaska na festival te druženje sa bendovima i sudjelovanje u organizaciji festivala.

Vremenski okviri: Volonteri će ovisno o poziciji radi na promociji, pripremi i organizaciji PickUp Music Festivala od 10. rujna do 30. rujna 2014. godine.

Datum pisanja opisa radnog mjesta: 20.08.2014.

Koordinator volontera:

Filip Božičević
097 683 4211
email

[vfb id=’5′]

Postani volonter3