PickUp Music Festival -prijavi svoj bend i dizajn!

Otvorene su prijave za bendove i vizualni identitet PickUp Music Festivala! Prijave za bendove otvorene su do 20. svibnja, dok dizajneri imaju svega tjedan dana! 

PickUp Music Festival svakim danom uključuje sve više i više mladih ljudi u organizaciju. Novo proširenje započelo je danas otvaranjem prijava za bendove koji će sudjelovati i vizualni identitet koji će predstavljati Festival. Bendovi se mogu prijaviti popunjavanjem online prijavnice i slanjem audio zapisa sve do 20. svibnja 2013. Po zatvaranju prijava selekcijska komisija odabrat će najbolje prijave i tim bendovima dati priliku da nastupe na PickUp Music Festivalu. Prijaviti se možete ovdje.

Natječaj za vizualni identitet PickUp Music Festivala provodi se u Srednjoj školi Duga Resa među učenicima smjera grafički dizajn.  Oni, pak, imaju svega tjedan dana za izradu vizualnog identiteta Festivala pa će se već idući tjedan pojaviti novi logo i plakat PickUp Music Festivala. Sve informacije učenici će dobiti u školi, a ako i tebe zanima dizajn također se možeš prijaviti, ali prvo pošalji upit na pickupmusicfestival@gmail.com

Festival po mjeri mladih može započeti!