Otvorene prijave za ovogodišnji PickUp Music Festival

Imaš svoj bend? Želiš nastupati na festivalu, dobro se zabaviti i svirati za svoju publiku? Onda se svakako prijavi na PickUp Music Festival. Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu sa osnovnim podacima, navedenim dosadašnjim iskustvom i poslati snimku koja najbolje predstavlja bend.

Ispunjenom prijavnicom sudjeluješ u odabiru najboljih bendova koji će sudjelovati od 25. do 27. rujna na PickUp Music Festivalu. Očekuje te dobra atmosfera, promocija, velika publika, vrhunske fotografije i video snimke tvog nastupa i naravno odlična zabava! Prijaviti se mogu demo, ali od ove godine i cover bendovi sve do 01. rujna 2014. godine. Detalje, pravila i prijavnicu potražite ovdje. 

UVJETI PRIJAVE: 

Tko se može prijaviti?
-svi zainteresirani demo, cover i tribute bendovi iz regije.
Kako se prijaviti?
-popunjavanjem niže navedene prijavnice unutar koje se šalje snimka pjesme koja najbolje prezentira bend. Priliku za nastup na Festivalu će dobiti najbolji bendovi koji se biraju na temelju ispunjenje prijavnice – osnovni podaci, dosadašnje iskustvo i reprezentativna pjesma. Prijave putem Facebook stranice neće se razmatrati.
Kad su rezultati?
– najkasnije 7 dana nakon završetka prijava ( prijave su do 01. rujna) objavit će se rezultati natječaja.
Što ako ostvarim pravo sudjelovanja na PickUp Music Festivalu?
-nakon selekcije svi bendovi bit će kontaktirani, a onima koji su ušli u uži izbor ponudit će se nastup na Festivalu. Bend koji se prijavio dužan je osigurati slobodne termine za nastup na Festivalu, a ukoliko je za vrijeme prijava bend zaključio da ne može nastupiti o tome mora obavijestiti organizatora do kraja prijava. Svaku večer Festivala nastupit će po 5 demo bendova i jedan cover/tribute bend, a o predloženim terminima nastupa bendovi će biti obavješteni po objavi rezultata. Bendovima koji će nastupati osigurat će se “cuga” za članove, a ovisno o rasprostranjenosti bendova djelomično ili potpuno će se pokriti troškovi dolaska. Svaki bend dobit će audio i video snimku pjesme po izboru u full HD kvaliteti sa 3 kamere.
Gdje po dodatne informacije?
-sve upite slati na pickupmusicfestival@gmail.com

Prijaviti se može ovdje. cover_najava prijava7