Organizacija evenata

Ima nešto stvarno posebno u nasmiješenim licima na eventima, publici koja uživa u koncertima, vrhunskoj ugostiteljskoj i gastronomskoj ponudi i predivnim fotografijama i videima koji nastaju na svakom događanju kojeg radimo. Naš pogled ne produkciju nije samo onaj kroz objektiv, već itekako važnost pridajemo stvarnom kontaktu s posjetiteljima.

1

25 godina pivovare Medvedgrad

Event u kojem smo spojili sve tri svoje ljubavi – organizaciju događanja, snimanje i fotografiju. Cijelo događanje bilo je u potpunosti u našoj produkciji, a najveći gušt bio je pregledavati spektakularne kadrove publike koja je gotovo osam sati uživala u raznolikom glazbenom programu i odličnom pivu. Kreirali smo s klijentom kreativni koncept manifestacije, program na glavnoj pozornici i unutar pivovare, cjelokupnu tehničku produkciju i ugostiteljsku logistiku.

klijent

Pivovara Medvedgrad

2

Advent u Karlovcu

Od 2017. godine aktivno smo uključeni u organizaciju manifestacije Advent u Karlovcu koja se održava na prostoru oko Glazbenog paviljona. Idejni koncept manifestacije, prostorno uređenje i program su u potpunosti naša kreacija i svake se godine trudimo napraviti neki iskorak kako bi posjetiteljima pružili novi doživljaj i pravi božićni ugođaj. Uz niz partnera i sponzora, cilj nam je osigurati najraznolikiji program pa su tako do sad na Adventu u Karlovcu kao glavni izvođači nastupili TBF, JINX, Opća opasnost, Vatra, Detour, Klapa Cambi, Pavel, Edo Maajka, Letu Štuke, Silente, Singrlice, Nipplepeople, Mia Dimšić, Bang Bang, Matija Cvek, Luce, Zdenka Kovačiček, Adastra, Marko Kutlić i čitav niz lokalnih vokalnih sastava, bendova i kulturno umjetničkih društava.

klijent

Grad Karlovac

1
Advent u Karlovcu 2021. - Aftermovie
Advent u Karlovcu 2021. - Aftermovie
2
Advent u Karlovcu 2021. - Prvi vikend
Advent u Karlovcu 2021. - Prvi vikend
3
Advent u Karlovcu 2019. - Aftermovie
Advent u Karlovcu 2019. - Aftermovie
4
Advent u Karlovcu 2019. - Svečano otvaranje i Prva adventska utrka
Advent u Karlovcu 2019. - Svečano otvaranje i Prva adventska utrka
5
Advent u Karlovcu 2018. - otvaranje
Advent u Karlovcu 2018. - otvaranje
6
Advent u Karlovcu 2018. - Aftermovie
Advent u Karlovcu 2018. - Aftermovie
7
Advent u Karlovcu 2017. - otvaranje
Advent u Karlovcu 2017. - otvaranje
8
Advent u Karlovcu 2017. - Tjedni pregled
Advent u Karlovcu 2017. - Tjedni pregled
9
Advent u Karlovcu 2017. - Aftermovie
Advent u Karlovcu 2017. - Aftermovie

3

Fakin Craft Fest

Suradnja s Pivovarom Medvedgrad proširena je i na međunarodni festival craft piva – Fakin Craft Fest koji je održan ispred Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, u neposrednoj blizini Fakin Craft bara. Na festivalu se predstavilo 25 pivovara iz cijelog svijeta, a u ponudi je bilo preko 100 vrsta piva. Uz DJ nastupe i fantastičnu gastronomsku ponudu, prvu večer festivala zaokružili smo nastupom Queen Real Tribute banda.

klijent

Pivovara Medvedgrad

4

Brundanje 2023.

Dugogodišnja suradnja s Pivovarom Medvedgrad iznjedrila je još jedan uspješni glazbeni festival – Brundanje. Njegovo prvo izdanje obilježilo je spajanje najboljih stvari koje festival može pružiti – hrane, piva i dobre glazbe. Cijelo događanje je bilo u potpunosti u našoj produkciji, a na festivalu su nastupili BluVinil, Jonathan, Letu Štuke i Kojoti.

klijent

Pivovara Medvedgrad

5

Pet godina slatkovodnog akvarija Aquatika

Za proslavu pet godina Slatkovodnog akvarija osmislili smo program za male i velike, na nekoliko lokacija diljem Karlovca, a centralno događanje održano je u predivnom prostoru Aquatike. Osim programa, brinuli smo i o provedbi odnosa s javnošću, content marketingu i produkciji eventa.

klijent

Pivovara Medvedgrad

6

Dnevni boravak

Iz Karlovca si ako … si barem jednom bio na Dnevnom boravku na otvorenom. Naša prvotna ideja bila je svim sugrađanima ponuditi zanimljiv i mladenački umjetnički program, niz radionica i raznih sadržaja te vrhunsku ugostiteljsku ponudu, u prostornoj instalaciji Dnevni boravak koja je sve Karlovčane trebala potaknuti da iz svojih kuća i stanova izađu na otvoreno i uživaju u događanjima. Kroz godine je naš Dnevni boravak sa Trga bana Jelačića preselio na rijeke, pa ga je sad moguće pronaći i uz Mrežničku kuću na Mrežnici i u Ozlju na Kupi. Dnevni boravak je mjesto za opuštanje i uživanje i naravno za napraviti odlične fotke za Instagram!

klijenti

Grad Karlovac, Restoran DP, Grad Ozalj

7

Dan grada Karlovca

Već nekoliko godina zaduženi smo za organizaciju centralne proslave Dana grada Karlovca na Trgu bana Josipa Jelačića. Uz tradicionalni rođendanski bal i masovnu fotografiju, nadgledamo i koordiniramo produkciju koncerata, a do sad smo na velikoj pozornici ugostili Gibonnija, Parni valjak, Prljavo kazalište, Massima, Divlje jagode, Kawasaki 3P, Tram 11 i Croatian Pink Floyd Show. Svake godine je u tri dana program posjetilo preko 10.000 posjetitelja.

klijent

Pivovara Medvedgrad

8

Štivo uživo

Shvativši da ni sami ne čitamo dovoljno (a voljeli bismo), povodom godine čitanja osmislili smo projekt „Štivo uživo“ kojemu je cilj pobliže upoznati publiku sa suvremenim hrvatskim književnim djelima, kroz niz tribina održanih u predivnom atriju Teatra &TD. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medijak republike Hrvatske, a podržali su ga i Atlantic grupa i HDP. Na tribinama su sudjelovali Đurđica Ćilić, Maja Posavec, Olja Savičević Ivančević, Nora Verde, Lu Jakelić Boris Jokić, Kristian Novak, Dino Pešut, a tribine je moderirala Monika Herceg.

producentica

Tajana Bakota

9

AdriaRun (Zagrebački polumaraton)

Uz niz fotografija i inspirativnih videa koje smo proizveli, bili smo zaduženi i za marketinšku strategiju događanja, upravljanje društvenim mrežama, kao i komunikaciju s medijima te koordinaciju izrade i primjene svih vizualnih rješenja.

klijent

AK Maraton

10

Ivanjski krijes

Dvije uzastopne godine, 2018. i 2019. Turistička zajednica Grada Karlovca angažirala nas je za izvršnu produkciju manifestacije Ivanjski krijes, tradicionalnog paljenja ivanjskih vatri na obalama rijeke Kupe. Producirali smo dva koncerta – Crvene jabuke i Zabranjenog pušenja, uz spektakularno osvjetljenje Banijskog mosta i predivan vatromet. Uz organizaciju manifestacije, proizveli smo i stotine fotografija i završni video manifestacije.

klijent

Turistička zajednica Grada Karlovca

Pogledaj više projekata