Nove radionice u CZM Grabrik

primjerradionice04

U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ udruga Carpe Diem nastavlja s aktivnostima. Nakon već mnogih radionica od danas su otvorene prijave za novu – Radionicu fotografije za početnike. Prijave za sudjelovanjem treba poslati ovaj tjedan, a radionica počinje već ovu subotu.

Radionica fotografije za početnike orijentirana je na mlade do 20 godina koji tek počinju ili žele naučiti više o fotografiji. Radionica započinje ovu subotu u 11:00h sati u Centru za mlade u Grabriku, a prijaviti se mogu svi zainteresirani slanjem svojih podataka (ime, prezime, datum rođenja, broj telefona) na e-mail press@carpedimeka.info. Radionicu će voditi mladi fotograf Filip Trezner naredna 4 vikenda, a ukoliko će među polaznicima biti zainteresiranih za nastavak i dulje.

Radionica će obuhvatiti sve segmente fotografiranja od početka pa do obrade; započet će se sa definiranjem kadra, kompozicije i zlatnog reza pa do upoznavanja sa fotoaparatima, tehnike fotografiranja, stilova i završiti sa osnovnom obradom fotografije. Sudjelovati mogu i oni koje fotografija samo zanima pa žele naučiti više, ali i oni koji se već bave fotografiranjem. Sudjelovanje je besplatno, potrebno se prijaviti do kraja tjedna, a jedini uvjet je da polaznici imaju vlastiti fotoaparat kojim će se koristiti za vrijeme radionice.

U sklopu projektu upravo traje radionica novinarstva, idući tjedan otvaraju se prijave i za radionicu programiranja, otvorene su prijave i za izlaganje djela vizualne umjetnosti, a aktivnosti će postepeno biti sve više.