Izvan fokusa tim realizira PopRock.hr TV emisiju za HTV2

Od ponedjeljka na HTV stiže nova emisija o hrvatskoj glazbi! PopRock.hr svaki radni dan od 19:10 sati na HTV-u 2 donosi razgovore s mnogobrojnim autorima i izvođačima hrvatske glazbe. Kada je sljedeći koncert, kako izgleda novi spot, tko je autorski pomogao u stvaranju nove pjesme i kako izgleda jedan dan u životu naših glazbenika? – sve ćete moći saznati u PopRock.hr-u. Timu Izvan fokusa ovo je najveće postignuće u video produkciji te predstavlja vrhunac nacionalnog pozicioniranja mladih Karlovčana okupljenih u Izvan fokusa kao multimedijalnog brenda.

Prvi tjedan emitiranja emisija PopRock.hr donosi razgovor s Milom Kekinom i prikazivanje još neobjavljenog spota za samostalnu stvar Reno 4, Remi iz Elementala će predstaviti svoj veliki projekt koji priprema za jesen, testirat će koliko je zapravo Luce slična Adele te će gledatelji imati priliku osvojiti festivalski paket za Ferragosto Jam 10 u Orahovici gdje će Luce moći čuti i uživo. Emisija će ugostiti i ljubavno-glazbeni par Eni i Vjeko.

Izvan fokusa tim sastavljen je od već prepoznatih mladih karlovačkih foto i video umjetnika; Marko Mikšić, Pavle Kocanjer i Kristijan Protulipac sastavni su dio kreativne produkcije i video snimanja, Demjan Rožman brine o fotografiji, a produkciju i uredništvo potpisuje Filip Trezner dok izvršnu produkciju i uredništvo Bojan Gazibara.

Voditelji emisije su Nina Slišković i Ermin Preljević, mladi voditelji koji iza sebe imaju više od 5 godina radijskog iskustva te će glazbu s radija prenijeti na televizijske ekrane. Od gostiju emisije prikazivat će se neobjavljene snimke iz backstage-a s koncerta, dramatično čitanje stihova drugih kolega glazbenika i saznati kako su izgledali njihovi prvi nastupi.

Nina Slišković je voditeljica radija Enter Zagreb, kolumnistica Cosmopolitan Hrvatska, a odnedavno možete čitati i njen blog Ruž&Ružmarin. Rođenu Splićanku u Zagreb je doveo fakultet i posao, a trajno doselila ljubav. Ermin Preljević je zagrebački dečko koji u slobodno vrijeme piše scenarije za predstave i igra košarku, a svaki dan ga možete čuti na Otvorenom radiju. Kako mu je glazba ono što najviše voli u životu, PopRock.hr je prilika da ljubav prenese i na vas.

Emisija je novi projekt Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza nastala s ciljem promoviranja hrvatskih autora i hrvatske glazbe, a nastaje u produkciji Izvan fokusa tima. Interaktivno se emisiju može pratiti preko svih online platformi, Facebook-a, Youtube-a i Instagram profila PopRock.hr koju održava Izvan fokusa. Gosti svakodnevno dolaze s najnovijim pričama s glazbene scene i nagradama kojima će počastiti svoje najveće obožavatelje. Gledajte PopRock.hr na HTV2 od 19:10 sati, a kad završi,  emisiju pratite online.

TV spotovi

Online: 

Facebook

www.facebook.com/poprock.hr

Instagram

www.instagram.com/poprock.hr

Youtube

goo.gl/p0FFKo

 

 

[pexnivoslider pex_attr_sliderid=”42″][/pexnivoslider]