Izložba Foto dana mladih u Karlovcu

Mladi Karlovčani gostovali u Rijeci i Puli s izložbom, u srijedu fotografije u Karlovcu

Usklopu svog glavnog projekta Foto dana mladih, u sljedećih mjesec dana organiziramo čak 10 izložbi fotografija diljem Hrvatske. Izložba je ovog vikenda posjetila Rijeku i Pulu, a ovu srijedu seli se u Karlovac u Lav Music Bar! U Karlovcu je uz samu izložbu organizirana i svirka, mali fotografski natječaj, izbor najbolje fotografije, a dijelit će se i nagrade.

Autori fotografija su mladi fotografi s prošlogodišnjih Foto dana mladih u Velom Lošinju, a svojim okom zabilježili su kulturne i prirodne znamenitosti Veloga Lošinja. Prekrasni morski motivi ovog malog mjesta usprkos hladnom vremenu barem će vas u mislima odvesti u ljeto.

Izložba će na ovoj „foto turneji“ obići čak 10 gradova u cijeloj Hrvatskoj, a sve je započelo ovog vikenda kad su mladi Karlovčani sa izložbom posjetili Rijeku i Pulu i oduševili prolaznike na trgovima.

– Izložba je jako lijepa, fotografije su jako nadahnjujuće i na svakoj se vidi kako mladost i ideje izviru iz njih. Nevjerojatno je da su to sve fotografirali mladi fotografi do 20 godina. Ja mislim da za takvo nešto treba poseban dar.rekla je Ana-Marija, studentica na Medicinskom fakultetu u Rijeci

– Slučajno sam naišla na izložbu i stvarno mi je drago. Cijenim što su mladi ljudi i na fotografijama. Dakle nije samo u kadru arhitektura i priroda, nego je uklopljena i figura čovjeka u cijelu sliku. Svakako ću se prijaviti na Foto dane mladih. – ispričala je Stela nakon što je pogledala izložbu.

Sljedeće odredište izložbe je Karlovac! U srijedu navečer u 20:00h u Lav Music Baru otvorenje je izložbe uz glazbeni nastup Borne Biondića, mali fotografski natječaj, izbor najbolje fotografije, a posjetitelje očekuju i nagrade.

‘Ovim programom u Lav Music Baru pokušali smo stvoriti jednu posebnu atmosferu na izložbi, jer uz radove mladih fotografa, očekuje nas i glazba također jednog mladog umjetnika. Uz sve to, organiziramo i mali foto natječaj te izbor najbolje fotografije za sve posjetitelje koje naravno očekuju i nagrade! Jedna zabavna i ugodna večer mladih umjetnika.’ –ispred organizatora ispričao je Filip Trezner te pozvao sve da dođu u srijedu navečer u 20:00h u Lav Music Bar i pozovu svoje prijatelje na Facebook event – http://www.facebook.com/events/177444715736555/

Za svega par dana nakon Karlovca, u subotu, izložba odlazi u Varaždin te potom u Šibenik i Split.

blankblank