Inicijativa mladih za oživljavanjem Male scene

DEFIBRILACIJA

Grupa mladih glazbenika okupila se sa željom da oživi Malu scenu Hrvatskog doma koja nakon svojeg otvaranja vikendima uglavnom zjapi prazna! Mladi su zaključili da je Sceni potrebna defibrilacija – „to je postupak primjena elektro-šokova direktno na srcu kako bi se srce reaktivirao“. Scenu će dobro protresti snažnom hardcore svirkom bendova iz Karlovca, Duge Rese, Zagreba i Nove Gradiške uz želju i namjeru da se „pacijent Scena“ oživi i da se svirke nastave iz vikenda u vikend. 

Došlo je vrijeme da se Karlovačka mala scena Hrvatskog doma oživi – DEFIBRILACIJOM!  Već dobro poznate Karlovačke udruge Carpe Diem, Izvan fokusa i Studio 8, kao i pojedinci, zajedničkim snagama i voljom ulaze u proces oživljavanja, Karlovčanima dobro poznatog prostora, alternativnoga i kultnog objekta – Male Scene Hrvatskoga doma. Manifestacija pod simboličnim nazivom „Defibrilacija“ održat će se u petak 28. veljače s početkom u 22:00h, a žestoka svirka potrajat će do nekoliko sati iza ponoći. Ulaz je besplatan, ali organizatori pozivaju sve mlade i one koji su željni događanja na Maloj sceni da doniraju pod motom „Za tebe i za razvoj scene“ kako bi se ovakvi događaji mogli nastaviti.

Lokalne snage predstavit će dobro poznat bend Me As Well te Desolate Sons, koji predstavljaju i Dugu Resu. U znak podrške dolaze bendovi iz Zagreba, Sentence, i iz Nove Gradiške, Wise Up. Žanrovski su ograničeni na više varijanti hardcore glazbe pa će Scena prvi puta nakon dugo vremena doživjeti pravu žestoku svirku. Sve informacije o manifestaciji možete pratiti na Facebook eventu www.facebook.com/events/621759084560314/