Debeli Precjednik zatvara PickUp Music Festival

Nakon što je najavljen Elemental organizatori PickUp Music Festivala, udruga Izvan fokusa, sa ponosom najavljuje i drugo popularno ime koje će nastupati na ovogodišnjem Festivalu od 25. do 27. rujna. Osječki pank bend Debeli precjednik sa više od 500 koncerata iza sebe zatvorit će Festival u subotu 27. rujna 2014. godine i dobro zagrijati atmosferu pank svirkom. Osim njih očekuje nas još cijeli niz kvalitetnih bendova, a popis svih izvođača objavit će se idući ponedjeljak.

Debeli Precjednik Fat prezident – Moja su koljena umorna od moljenja
http://youtu.be/YSPiHVW5sZI

Od nastanka benda 1994. godine pa sve do danas Debeli Precjednik je svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni kao što su: SNFU, Against Me, Ignite, Terror, Beatsteaks i mnogi drugi, a više od 500 odsviranih koncerata i 4 velike Europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ovaj bend vrijedi i treba vidjeti uživo.

Bend je izdao tri albuma, “Rat(her) burnt his record”, “Fist from east” i “Through the eyes of the innocent” i veliki broj demo snimaka,  a pojavili su se i na velikom broju kompilacija. Preko Italije, Francuske, Njemačke, Češke, Danske, Norveške i šire, svirali su u gotovo svim zemljama Europe i to na velikim festivalima kao što su “Deconstruction tour” i “Sziget”.

Provokativni, angažirani, i socijalno osviješteni, uživo eksplozivni, beskompromisni, sa snažnim osjećajem za melodiju i uvijek u petoj brzini, Debeli na najbolji način pokazuju kako zvuči hardcore punk koji sviraju.

Debeli Precjednik – Farmersko srce
http://youtu.be/O3ZApHmLOOc

Iz navedenog jasno se može zaključiti kako nas očekuje vrhunsko zatvaranje PickUp Music Festivala uz svirku Debelog precjednika i pravo oduševljenje za ljubitelje panka iz cijele Hrvatske kojima je dolazak olakšan HŽ popustom na povratne karte do Karlovca i besplatnim kampom.

Debeli Precjednik će nastupiti u Karlovcu na PickUp Music Festivalu u subotu 27.9.2014. godine!