Aftermovie

Za sve vaše evente, konferencije, festivale ili naprosto trenutke koje želite zapamtiti.

1

2015. - danas

Pula film festival

Srpanj više naprosto ne možemo zamisliti bez odlaska u Pulu. Priznajemo – i mi smo se zaljubili u film pod zvijezdama! U ovih proteklih šest godina realizirali smo preko 50 intervjua s gostima domaćeg i međunarodnog programa, dvadesetak TV kronika i niz sadržaja za društvene mreže. Ono što nas posebno veseli svake godine je festivalski aftermovie u našoj produkciji kojeg svake godine na ceremoniji zatvaranja gledamo na velikom platnu, u prepunoj Areni.

klijent

Javna ustanova Pula Film Festival

2

2015. - danas

Glazbena nagrada Porin

Za glazbenu nagradu Porin tim Izvan fokusa već šest godina realizira cjelokupnu video produkciju popratnih materijala. Osim same manifestacije fotografiraju se i snimaju nominacije, popratni sadržaji i događaji te najave nekoliko mjeseci ranije. Do sada je realizirano preko stotinu video formata te isporučeno tisuće fotografija, a među materijalima posebno se ističe završni videospot Porina namijenjen za digitalnu upotrebu.

Zbog epidemiološke situacije, posljednje izdanje Porina održalo se samo kao televizijska emisija na prvom programu HRT-a. Promjene su donijele i neke nove izazove za tim Izvan fokusa koji je za 27. izdanje manifestacije sudjelovao u pripremi glazbenih video brojeva za televizijsko emitiranje među kojima se posebno istaknuo Band Aid u čast Josipe Lisac koja osvaja nagradu za životno djelo. Osim montaže i pripreme video brojeva, produkcija Izvan fokusa je već tradicionalno izradila završni video za ovo posebno izdanje Porina. Godine 2021. Porin se vraća u izdanje uživo i to u open air varijanti ispred zgrade HRT-a gdje je također snimljen i produciran završni video za manifestaciju.

klijent

Unison

3

2023.

Brundanje 2023.

Dugogodišnja suradnja s Pivovarom Medvedgrad iznjedrila je još jedan uspješni glazbeni festival – Brundanje. Njegovo prvo izdanje obilježilo je spajanje najboljih stvari koje festival može pružiti – hrane, piva i dobre glazbe. Cijelo događanje je bilo u potpunosti u našoj produkciji, a na festivalu su nastupili BluVinil, Jonathan, Letu Štuke i Kojoti.

klijent

Pivovara Medvedgrad

4

2023.

Vizionar

Za dodjelu nagrade Vizionar u organizaciji Tportala, produkcija Izvan fokusa realizirala je aftermovie cjelokupnog događanja. Konferencija predstavlja vrhunac velikog projekta Vizionar godine kojim se žele izdvojiti, istaknuti i potaknuti pojedinci koji svojim djelovanjem i uspjesima otvaraju Hrvatskoj nove prilike. Uz krovnog Vizionara godine, vizionari su se birali i u pet kategorija – gospodarstvo, tehnologija, društvo, kultura i sport, a konačan izbor između pet finalista po svakoj od kategorija pripao je 11 članom žiriju istaknutih predstavnika domaćeg biznisa i društva.

klijent

404 Agency

5

2023.

Ship — Showcase Festival & Music Conference

SHIP nije festival na kojem dolazite da biste čuli bendove koje već volite, već je mjesto gdje dolazite da se zaljubite u bendove koje ćete prvi put slušati i vidjeti. To je glazbeni festival posvećen otkrivanju nove europske i hrvatske glazbe. SHIP organizira We Move Music Croatia (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU) u suradnji s Tvrđavom Kulture Šibenik, a konferenciju podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica.

1
SHIP2023 Aftermovie
SHIP2023 Aftermovie
2
SHIP2023 - Recap day 1
SHIP2023 - Recap day 1
3
SHIP2023 - Recap day 2
SHIP2023 - Recap day 2
4
SHIP2023 - Recap day 3
SHIP2023 - Recap day 3
5
SHIP2023 Aftermovie - Reel
SHIP2023 Aftermovie - Reel

Snimatelji

Marko Kekić
Nikola Krišto

Montažer

Marko Turkalj

Producent

Kristijan Protulipac

6

2022.

Glazbena nagrada Elector

Obožavamo svoj posao, a to se vidi i kroz poseban pristup svakom videu. Za hrvatsku novinarsku godišnju nagradu za elektroničku glazbu ELECTOR izradili smo super aftermovie, ali smo bili zaduženi i za livestream dodjele nagrada koji se emitirao na YouTubeu.

klijent

Unison

7

2019. - danas

Rock&Off

Sva dosadašnja izdanja dodjele nagrade Rock&off pratili smo svojim kamerama. U ovih nekoliko godina proizveli smo razne video reportaže, live prijenose, objave nominacija i aftermovieje.

klijent

Unison

8

2017. - 2021.

Leap summit

Inspirativna konferencija za mlade inovatore, poduzetnike i leadere ne može proći bez fotografskog i video sadržaja. Tu uskačemo mi! Nadamo se da će nas sve te mlade face u budućnosti prepoznati i angažirati. 

klijent

HUKI

9

2019.

Hyundai

Svečano otvaranje novog Hyundai salona u Zagrebu uveličali su zanimljivi plesni performansi, Nina Badrić, Massimo, igrači Hrvatske nogometne reprezentacije, a sve je zabilježeno našim kamerama.

klijent

Hyundai

10

2015. - danas

Zagreb film festival

Dugogodišnja suradnja sa Zagreb film festivalom iznjedrila je jaaaako puno fotografija, video sadržaja za društvene mreže i TV festivalskih kronika. Uz sve ovo, za ZFF smo radili i livestreaminge kako bi publika iz cijelog svijeta mogla pratiti festival i u pandemijskim okolnostima.

klijent

Zagreb film festival

11

2018. - 2019.

Rujanfest

Uz kompletan marketing i PR eventa, bili smo zaduženi za koordinaciju glazbenog programa, ali i za produkciju svih foto i video sadržaja za društvene mreže Rujanfesta.

klijent

Fest

12

2019. - 2021.

AdriaRun

Sve popularniji oblik rekreativnog sporta je upravo trčanje, a Adriarun okuplja neke od najvećih utrka u Hrvatskoj. Naše kamere kroz cijelu godinu pratile su više tisuća trkača u Zagrebu, Karlovcu, Šibeniku… 

klijent

AK Maraton

Pogledaj više projekata