blank
blank

ZAPOŠLJAVAMO

Tražimo voditelj/icu ureda i stres maga!

Trebamo nekoga tko vodi računa o zaposlenicima, administrativnim zavrzlamama, tonama papira (koje želimo digitalizirati), upravlja financijama, priprema dokumentaciju za računovodstvo, zna kako zakonski popuniti putne naloge, evidenciju radnog vremena i ostale zakonom važne dokumente. Trebamo tvoju pomoć u poštivanju propisa, a uz navedeno imamo i jedan EU projekt koji je potrebno provesti. 

Radno mjesto krojimo po tvojim sposobnostima pa gornji popis nije finalni. Javi nam se ako imaš dovoljno ekonomskog znanja, iskustva u upravljanju tvrtkom i suradnji s računovodstvenim servisima, znaš se snalaziti u stresnim projektnim situacijama, dobro komuniciraš i poznaješ hrvatske propise, a plus je poznavanje rada na EU fondovima. 

Pozicija uključuje rad s ljudima i rad s papirima, a oko tebe nalazit će se mlada i kreativna ekipa kojoj treba stručna pomoć s menadžeriranjem administracije.

Tražimo iskusne voditelje ureda, a svoju prijavu možeš poslati na naš e-mail s naslovom „PRIJAVA ZA POSAO“ uz životopis i motivacijsko pismo. Naš svijet je užurban pa nemamo puno vremena, rok je ponedjeljak 29. 03. 2021. godine u podne. 

Sretno!