U SKLOPU PROJEKTA FILMKUBATOR ODRŽANA JE RADIONICA NA TEMU MENADŽMENTA VOLONTERA!

Udruga Izvan fokusa je s partnerima Kinoklubom Karlovac i Foto video klubom Kutina 20. prosinca 2021. pokrenula projekt osnaživanja organizacija civilnog društva koje djeluju na području audiovizualnih i digitalnih medija.

Projekt će se provoditi kroz razdoblje od godinu dana, do 20. prosinca 2022. Nositelj projekta je Izvan fokusa, a partneri na projektu su Kinoklub Karlovac i Foto video klub Kutina. Ukupna vrijednost projekta je 469.308,00 kn sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa Učinkoviti ljudski potencijali te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

U sklopu prvog seta aktivnosti “Osmišljavanje i provedba izobrazbe i drugih oblika jačanja i unapređenja kapaciteta zaposlenika i volontera”, 25. veljače održana je radionica na temu “Menadžment volontera”. Na radionici je prisustvovalo 8 članova spomenutih triju udruga koje sudjeluju na projektu. Stečenim znanjem na radionici prijavitelj i partnerske organizacije će biti spremnije za osiguravanje sredstava za provedbu programa i aktivnosti koje su od važnosti za lokalnu zajednicu, pokrenuto je osmišljavanje novih volonterskih programa na temu volontiranja u udrugama koje se bave audio-vizualnom umjetnošću koji će također biti izrađeni u sklopu ovog projekta. 

blank

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Izvan fokusa.