Tražimo novog člana našeg tima!

Tražimo novog člana našeg tima! Pridruži se ekipi u montaži na drugom katu našeg ureda. Rok prijave je srijeda 15. 9. 2021. u podne

Montažer/Montažerka 

Opis radnog mjesta
Montažer obavlja posao montaže video materijala za televizijsku i digitalnu distribuciju (poput TV emisija, digitalnih video reklama, kratkih reportaža, kratkih dokumentarnih formi, video spotova i sl.) u uredskom prostoru Izvan fokusa u Zagrebu. Očekuje se spremnost na fleksibilan rad prateći rokove isporuke video sadržaja te brzina i preciznost u obavljanju poslova. Od montažera se očekuje da poznaje i audio montažu, osnovnu kolor korekciju te primjenu vizualnih materijala i animacija.

Kvalifikacije i potrebno obrazovanje
Poželjno je imati obrazovanje u audiovizualnoj industriji, ali ono nije uvjet. Potrebna kvalifikacija je minimalno 2 godine iskustva u montaži raznih video materijala, efikasnost i brzina montaže te poznavanje rada u Adobe Premiere programu. 

Uvjeti rada
Očekuje te mlada ekipa zaljubljenika u audiovizualne djelatnosti, dobra zezancija, ali i mnogo posla. Radno mjesto uključuje službeno računalo opremljeno svim potrebnim programima za montažu, redovna primanja, fleksibilno radno vrijeme, plaćeni dnevni obrok te redovne stimulacije i regrese. A vodit ćemo te i na teambuilding i pivo nakon posla. 🙂

Oblik poslovnog odnosa
Suradnju je moguće ostvariti zapošljavanjem putem ugovora o radu, honorarnim radom preko autorskog ili studentskog ugovora ili poslovnom suradnjom između obrta montažera i Izvan fokusa. 

Način prijave
Svoj životopis te portfolio (ili poveznica na minimalno 3 recentne montaže) je potrebno poslati na info@izvanfokusa.hr uz naslov maila: PRIJAVA – RADNO MJESTO MONTAŽER/KA. Rok prijave srijeda 15. 9. 2021. u podne.