Subota u znaku fotografije!

Nadolazeća subota u prostorijama naše udruge proteći će u znaku fotografije!  Za one koji se već bave fotografijom imamo novi oblik radionice “Photo Table”. Photo table je zamišljen kao druženje, edukacija, razmjena informacija, iskustava i savjeta o fotografiji, fotografiranju, stilovima fotografije, opremi, motivima i raznim drugim temama. Svi vi koji dođete sa drugim fotografima kao za okruglim stolom raspravljat ćete o svojim iskustvima i međusobno si davati savjete. Novi i vjerujemo puno interesantniji pristup jednoj radionici.

Za one koje samo zanima fotografija i žele naučiti nešto više o njoj pripremamo predavanje “Uvod u fotografiju i sličnosti sa snimanjem”. Predavanje će održati Filip Trezner u suradnji s Kinoklubom Karlovcem za čije članove, većinom snimatelje, je ovo predavanje prvenstveno i predviđeno. Predavanje je naravno otvoreno i za sve vas ostale koji se želite upoznati fotografijom, osnovama u fotografiranju, nešto o fotoaparatima, a zbog filmaša sve to usporedit će se sa kamerom i kadrom u filmu.

Ako ne volite radionice i predavanja, mladi ste i želite naučiti nešto više o fotografiji dođite na “foto savjete” od 15.00h kod naših članova. Donesite svoje fotografije, fotić, pitajte sve što vas zanima i mi ćemo pomoći najbolje što znamo!

Radionica, predavanja  i savjetovanje održat će se u prostorijama naše udruge, ulica Stjepana Radića 12. na prvom katu, s početkom u 10.00h odnosno 11.30h predavanje te u 15.00h savjetovanje. 

Molimo sve vas koji bi sudjelovali na radionici Photo Table da se prijavite putem web prijavnice u nastavku.

 

________________________________________________________________
PRIJAVI SE NA “PHOTO TABLE”

[vfb id=2]