Rock-metal Međunarodni dan žena

FFN01

Naša Udruga Izvan fokusa sudjeluje u organizaciji sve većeg broja koncerata u Karlovcu. Na popis dodajemo i manifestaciju Female Fronted Night povodom Međunarodnog dana žena. Udruge Izvan fokusa, Carpe Diem i Korak u koordinaciji voditelja Saše Fajkovića organiziraju koncert bendova predvođenim ženskim vokalom u petak 07.03. u Karlovcu, a u subotu 08.03. u Zagrebu.

Manifestacija „Female Fronted Night 2014“ nastavak je na glazbenu manifestaciju koja je pokrenuta 2012. godine s idejom podizanja svijesti o bendovima s ženskim vokalima. Manifestacija se svake godine održava povodom Međunarodnog dana žena. Kroz manifestaciju želi se istaknuti i podržati sve veći broj mladih bendova koje predvode ženski vokali. Još uvijek su bendovi s ženskim vokalima, posebice u glazbenim pravcima poput Rock ili Metal glazbe slabo zastupljeni.

U Karlovcu će u petak 07.03. u River Pubu nastupiti Post-Coital Silence, Vikend Revolucija i Agharti iz Zagreba. Karlovački bendovi Me As Well i Downcast Art predstavit će se u Zagrebu 08.03. u klubu Močvara, a u programu će se naći i AngelSeed te Žanamari & J’Animals.

FFN02

Ove godine će manifestacija biti održana u Zagrebu i Karlovcu, a kontinuiranim razvojem manifestacije planira se širenje ciljanih gradova na Rijeku, Pulu, Split, Zadar i ostale veće gradove.