IZVAN FOKUSA TIM ZAPOČEO S REALIZACIJOM NOVIH TV EMISIJA!

„Glazbeni top20“ i „Premijera“ dva su nova TV formata u realizaciji Izvan fokusa za Unison.

Nakon uspješne provedbe emisije PopRock.hr i specijalnog izdanja Cesarice za Unison, Izvan fokusa tim započeo je s realizacijom novih glazbenih emisija „Glazbeni top20“ i „Premijera“. Producent emisija je Hrvatski glazbeni savez Unison, a realizator je Izvan fokusa.

Glazbeni top20 je emisija u kojoj gledatelje očekuje pregled top ljestvice najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene. Nova mlada voditeljica, kojoj je ovo prvi voditeljski angažman je Anamarija Stišćak, a u svakoj emisiji ugostit će dva glazbena gosta. Top20 ljestvica sastavljena od najemitiranijih pjesama proteklog tjedna u radijskom eteru praćene putem servisa FokusKontrol koji na dnevnoj bazi bilježi emitiranja na 135 hrvatskih radio postaja. Glazbeni top20 emitirat će se svake subote u 19:15 na drugom programu HTV-a.

“Premijera” je kratki TV format u sklopu kojeg se na tjednoj bazi na lokalnim, javnim i privatnim TV postajama diljem Hrvatske premijerno emitiraju novi spotovi hrvatskih glazbenika, bendova i izvođača. Cilj “Premijere” dodatna je promocija hrvatske glazbe u cijelosti te omogućavanje efikasnije dostupnosti hrvatske glazbe televizijskim medijima pa time i široj javnosti.

blank