IZVAN FOKUSA REALIZIRAO 1000 EPIZODA POPROCK.HR-A ZA UNISON!

Glazbena emisija PopRock.hr u 4. sezoni doživjela je jubilarno izdanje, a povodom istog snimljen je poseban specijal. 

Televizijska emisija PopRock.hr predstavila je svoju jubilarnu 1000. emisiju koja se emitirala u ponedjeljak 19. 4. na drugom programu HRT-a. Glazbena emisija koja je nastala je s ciljem promoviranja hrvatske glazbe, hrvatskih izvođača i autora u posebnom izdanju ugostila je JR Augusta, Davor Gobca i Massima. Jubilej su uveličali Gobac i Massimo koji su medleyem svojih pjesama zabavaljali publiku na malim ekranima uz okupljeni PopRock.hr band pod inspicijentskom palicom Nikše Bratoša.  PopRock.hr u ovom izdanju donio je čak dvije reportaže u kojima su se pojavili mnogi renomirani i mladi glazbenici poput: Željka Bebeka, Branimira Mihaljevića, Nikše Bratoša,  Tonija Starešinića, Huesina Hasanefendića Husa, Mie Dimšić, Ivana Dečaka, Irene Žilić, Nike Turković, Lu Jakelić, Matije Cveka, Kuku$a i drugih. Sve 4 dosadašnje sezone snimljene su u produkciji Izvan fokusa za Unison – hrvatski glazbeni savez koji stoji iza idejnog rješenja emisije. 

Glazbena emisija PopRock.hr se emitira svakim radnim danom u 19:30 na drugom programu HRT-a, a  u 4 godine emitirano je čak 1000 epizoda u kojima su predstavljeni mnogi hrvatski izvođači i autori. Do sada je gostovalo 1200 gostiju, predstavljeno je 3000 glazbenih vijesti i 4000 spotova, a snimljeno je 10 000 minuta razgovora. PopRock.hr je kroz ovo vrijeme realizirao 150 izvedbi uživo, a to nas dovodi do čak 600 minuta svirki uživo. Predstavljeno je 500 premijernih spotova i snimljeno je 200 reportaža.  

Podsjetimo, Izvan fokusa tim za Unison producira i emisiju „Glazbeni Top20“ koja do sada broji više od 130 epizoda. Jubilarnu 1000. epizodu pronađite na platformi hrti.hr.