DONACIJSKI PROGRAM „U FOKUSU“ ODABRAO JE NAJBOLJI KREATIVNI PROJEKT STUDENTA ZA STIPENDIRANJE U UKUPNOJ VRIJEDNOSTI OD 12.000 KUNA!

Donacijski program „U fokusu“ poduzeća Izvan fokusa je u sklopu stipendijskog natječaja „Džeparac“, čiji je cilj stipendirati studenta/icu umjetničkog fakulteta ili akademije iz cijele Hrvatske tijekom akademske godine 2021./2022.,  dodijelio ukupno 12.000 kuna za stipendiranje školovanja studenta.

Od zaprimljenih gotovo 60 izvanrednih prijava iz čak 25 gradova diljem Hrvatske odabrali smo jednog pobjednika programa.

Dobitnica stipendije je Klara Heberling iz Zagreba, studentica prve godine diplomskog studija, smjer „Medijski dizajn“ na Sveučilištu Sjever u Koprivnici.

Prijavljenim kreativnim projektom “Serija fanzina o mentalnim bolestima” izrazila je svoja dosadašnja stečena znanja, kreativnost, vještinu, umjetnost te današnji suvremeni problem „mentalne bolesti“ s ciljem uklanjanja društvene stigme.

Pobjednički kreativni projekt se može pogledati ispod, a preuzeti na sljedećem linku.

U sklopu programa „U fokusu“, putem natječaja „Filmske kovanice“, do sada su se uspješno realizirala dva kratkometražna igrana filma mladih autora i studenata Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu,  a sufinancirani su u ukupnom iznosu od 10.000,00 kuna.

Svim prijavljenim kandidatima zahvaljujemo na trudu i pozivamo da redovito prate naše društvene mreže i web stranicu, a mi ćemo se potruditi čim prije ponuditi nove programe.