Izvan Fokusa
Pošalji

Prijavi se na 3. PickUp Music Festival!

Imaš svoj bend? Želiš nastupati na festivalu, dobro se zabaviti i svirati za svoju publiku? Onda se svakako prijavi na PickUp Music Festival. Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu sa osnovnim podacima, navedenim dosadašnjim iskustvom i poslati snimku koja najbolje predstavlja bend.

 

Otvorene su prijave za treće izdanje popularnog PickUp Music Festivala koji će se održati 24. i 25. kolovoza 2016. godine u Karlovcu. Očekuje te dobra atmosfera, promocija, velika publika, vrhunske fotografije tvog nastupa i naravno odlična zabava! Prijaviti se mogu bendovi svih vrsta iz Hrvatske i susjednih zemalja do nedjelje 17. srpnja 2016. godine u kategoriji nastupa: 1) Plugged večer 24. kolovoza i 2) Unplugged večer 25. kolovoza

Kako se prijaviti?
-popunjavanjem niže navedene prijavnice unutar koje se šalje snimka pjesme koja najbolje prezentira bend. Priliku za nastup na Festivalu će dobiti najbolji bendovi koji se biraju na temelju ispunjenje prijavnice – osnovni podaci, dosadašnje iskustvo i reprezentativna pjesma. Prijave putem Facebook stranice neće se razmatrati.

Kad su rezultati?
– najkasnije 7 dana nakon završetka prijava (prijave su do 17. srpnja) objavit će se rezultati natječaja.

Što ako ostvarim pravo sudjelovanja na PickUp Music Festivalu?
-nakon selekcije svi bendovi bit će kontaktirani, a onima koji su ušli u uži izbor ponudit će se nastup na Festivalu u kategoriji koju su prijavili. Bend koji se prijavio dužan je osigurati slobodne termine za nastup na Festivalu, a ukoliko je za vrijeme prijava bend zaključio da ne može nastupiti o tome mora obavijestiti organizatora do kraja prijava. Bendovima koji će nastupati osigurat će se “cuga” za članove, a ovisno o rasprostranjenosti bendova djelomično ili potpuno će se pokriti troškovi dolaska.

Gdje po dodatne informacije?
-sve upite slati na pickupmusicfestival@gmail.com

Prijava za PickUp Music Festival (otvorene do 17.07.2016.)
-popunjene podatke poslati na pumf@izvanfokusa.hr s imenom maila “Prijava PUMF 2016)

Ime benda:

Kategorija prijave: 1) Plugged večer 24. kolovoza ili 2) Unplugged večer 25. kolovoz ili 3) oboje

Broj članova:

Godina osnutka i mjesto (grad i država) iz kojeg dolazite:

Ukratko o bendu: Napisati kakvu glazbu svirate, koja ste vrsta benda (demo, cover…), gdje ste sve do sada imali nastupe, reference, uzori u glazbi, iskustvo pojedinih članova i benda itd…

Vremensko trajanje repertoara benda:

Ime kontakt osobe:

Kontakt mail:

Kontakt mobitel:

Pjesma za selekciju bendova (na osovnu ove pjesme birat će se vaši bendovi): -priložiti u privitak ili poslati ili Youtube/Soundcloud/Bandcamp link

*sva polja su obvezna

Udruga Izvan fokusa popratit će jednu od najvažnijih nadolazećih konferencija za poduzetnike i inovatore

U razdoblju od 4. do 12. lipnja u Zagrebu će se održati jedna od najvažnijih konferencija za inovatore i poduzetnike pod nazivom Brave New World, s ciljem da okupi mlade inovatore, poduzetnike, kreativce, inženjere i sve zainteresirane da uz pomoć najnaprednijih tehnologija riješe konkretne izazove grada Zagreba. U suradnji s organizacijom HUB385, udruga Izvan fokusa radit će foto i video dokumentaciju cijele manifestacije.

Udruga Izvan Fokusa snimila dokumentarac povodom mjeseca kreativnih i kulturnih industrija

Povodom Mjeseca kulturnih i kreativnih industrija (16.5.-21.6.2016.), u zajedničkoj produkciji HDS ZAMP-a i udruga Izvan Fokusa, “Kreativna Hrvatska 2016.” predstavlja značaj kulturnih i kreativnih industrija te njihov gospodarski potencijal u Hrvatskoj i Europskoj Uniji.
Naši sugovornici tijekom snimanja bili su Josipa Lisac, Joško Marušić, Lovro Nola, Dalibor Matanić, Aleksandar Battista Ilić i Nikša Bratoš.

 

 

Udruga Izvan fokusa traži suradnike (snimatelje, montažere, fotografe)

Udruga Izvan fokusa traži nove suradnike (snimatelje, montažere, fotografe) za angažmane na projektima Udruge i naših partnera. Tražimo mlade, kreativne i iskusne osobe koje su zainteresirane unaprijediti svoje znanje, vještine i kreativnost radom na filmskim i fotografskim projektima.

Zadaci:

a) Snimatelj

-snimanje manifestacija, projekata i ostalih događanja Udruge i partnera
-sudjelovanje na projektnim sastancima
-doprinositi ukupnom projektu vlastitim idejama

b) Montažer

-montirati snimljeni video materijal u reportaže, spotove, TV emisije i ostale video formate
-sudjelovanje na projektnim sastancima
-doprinositi ukupnom projektu vlastitim idejama

c) Fotograf

-fotografiranje manifestacija, projekata i ostalih događanja Udruge i partnera
-obrada fotografija i izbor galerija za potrebe događanja
-sudjelovanje na projektnim sastancima
-doprinositi ukupnom projektu vlastitim idejama

Read More

Izvan fokusa organizira 6 projekcija nagrađivanih dokumentarnih filmova u sklopu projekta „KineDok”

U partnerstvu sa  ‘Restart’, a uz vodstvo ‘Instituta dokumentarnog filma iz Praga’, udruga Izvan fokusa u Karlovcu provodi projekt „KineDok“. U sklopu projekta u Karlovcu će se do kraja godine održati čak 6 projekcija nagrađivanih i aktualnih dokumentarnih filmova uz gostovanje filmske ekipe. Uz Karlovac i Hrvatsku u projektu sudjeluju partneri iz Češke, Slovačke, Rumunjske i Mađarske, a sve sa ciljem stvaranja alternativne distribucijske platforme za autorske dokumentarne filmove u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

Read More
Page 1 of 1012345...10...Last »