Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Izvan fokusa tim realizira PopRock.hr TV emisiju za HTV2

Od ponedjeljka na HTV stiže nova emisija o hrvatskoj glazbi! PopRock.hr svaki radni dan od 19:10 sati na HTV-u 2 donosi razgovore s mnogobrojnim autorima i izvođačima hrvatske glazbe. Kada je sljedeći koncert, kako izgleda novi spot, tko je autorski pomogao u stvaranju nove pjesme i kako izgleda jedan dan u životu naših glazbenika? – sve ćete moći saznati u PopRock.hr-u. Timu Izvan fokusa ovo je najveće postignuće u video produkciji te predstavlja vrhunac nacionalnog pozicioniranja mladih Karlovčana okupljenih u Izvan fokusa kao multimedijalnog brenda.

Read More

Prijavi se na 3. PickUp Music Festival!

Imaš svoj bend? Želiš nastupati na festivalu, dobro se zabaviti i svirati za svoju publiku? Onda se svakako prijavi na PickUp Music Festival. Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu sa osnovnim podacima, navedenim dosadašnjim iskustvom i poslati snimku koja najbolje predstavlja bend.

Read More

Izvan fokusa popratit će jednu od najvažnijih nadolazećih konferencija za poduzetnike i inovatore

U razdoblju od 4. do 12. lipnja u Zagrebu će se održati jedna od najvažnijih konferencija za inovatore i poduzetnike pod nazivom Brave New World, s ciljem da okupi mlade inovatore, poduzetnike, kreativce, inženjere i sve zainteresirane da uz pomoć najnaprednijih tehnologija riješe konkretne izazove grada Zagreba. U suradnji s organizacijom HUB385, Izvan fokusa radit će foto i video dokumentaciju cijele manifestacije.

Izvan Fokusa snimio dokumentarac povodom mjeseca kreativnih i kulturnih industrija

Povodom Mjeseca kulturnih i kreativnih industrija (16.5.-21.6.2016.), u zajedničkoj produkciji HDS ZAMP-a i Izvan Fokusa, “Kreativna Hrvatska 2016.” predstavlja značaj kulturnih i kreativnih industrija te njihov gospodarski potencijal u Hrvatskoj i Europskoj Uniji.
Naši sugovornici tijekom snimanja bili su Josipa Lisac, Joško Marušić, Lovro Nola, Dalibor Matanić, Aleksandar Battista Ilić i Nikša Bratoš.

Read More
Izvan Fokusa
Send