https://www.youtube.com/watch?v=lNtkrNp0mqg

Mislim da mi vokabular nije dorastao izražavanju oduševljenja prema cijelom događaju, svim ljudima i atmosferi. Ovo je nešto najbolje što mi se dogodilo, ovaj događaj je primjer onih stvari koje obogaćuju život

Ana ŠutejFoto dani mladih 2014., Pula

Ostali ste mi u sjećanju najviše vi, organizatori i volonteri. Bili ste vrijedni, uslužni, nenametljivi i odradili ste svoj posao najbolje što ste mogli uz uvjete koje ste imali. Nastavite raditi dalje, učite na greškama, napredujte, ostanite iskreno entuzijastični i trud će se isplatiti. Mi vas podržavamo.

ElementalPickUp Music Festival

Organizatori PickUp Music Festivala, udruga Izvana Fokusa, zaslužuju čistu peticu. Dakako, bilo je tu ponekih propusta i “dječjih bolesti” vezanih uz prvi takav pothvat, no kada se uzme u obzir da su vodili veliku bitku s vremenom, kišnim poslijepodnevima i hladnim večerima, selidbom lokacija u posljednji tren i drugim objektivnim poteškoćama, zaista se može reći kako su uložili sve snage i zasluženo premostili sve poteškoće. Nije pritom naodmet naglasiti da su organizatori gotovo bez iznimke mladi od 16 do 19 godina starosti, na što su se gostujući bendovi, redom oduševljeni organizacijom, šokirali.

KAportalPickUp Music Festival

Stvarno nezaboravno iskustvo, ovo ću pamtiti do kraja! Jedva čekam slijedeću godinu. Jedno veliko hvala organizaciji, i cijeloj ekipi koja se pobrinula da ovo iskustvo bude duboko urezano u moje srce!

Matija DavidovićFoto dani mladih 2014., Pula